Informasjon for presse

image00013

Messeåpning: Tradisjon og trend, nyheter og nostalgi

Nesten hundre utstillere er på plass når Hyttemessen fredag 9. november åpner sine dører i Runarhallen i Sandefjord. Her vil publikum finne såvel tradisjon som trend, nyheter som nostalgi.

Hytteliten Hyttemessen

Denne hytta auksjoneres bort på Hyttemessen i Sandefjord!

Det kan bli stor ståhei når demohytta Hytteliten til veiledende pris nesten 200.000 kroner skal auksjoneres bort på Hyttemessen i Runarhallen!

Boligpartner

Nå skal Farmen-deltakerne kives om en Boligpartner-hytte

Deltakerne i tv-programmet Farmen skal denne sesongen kive om en BoligPartner-hytte. Kampen står om en Midthø-hytte.

130205-CFNJ_group_2-background

Hyttemessen i høst: Premiere for ny generasjon batterier!

Mer effektive, lengevarende blykrystallbatterier kan være på vei inn i norske hytter. Zolas Energi har de nye batteriene med til Hyttemessen i Sandefjord i november.

5C7A9232

«Entusiastprisen» tildeles Strandryddedagen.

- Vi var ikke i tvil om hvem som burde tilegnes årets hederspris, sier juryleder Audun Bringsvor. Strandryddeaksjonen har igjennom mange år bidratt til å gjøre det enda hyggeligere for folk å ferdes langs fin kyst og vakre strender, sier Bringsvor, som er daglig leder i Norsk Hyttelag. 

5C7A6778

Ville ha sentralisert avløp, hytte-folket fikk kommunen til å snu.

Flere steder raser diskusjonen om bygging av avløpsnett fra hyttefelt i fjellet til kommunale rensestasjoner. Hvorfor vurderer kommunene i så liten grad alternativer til sentraliserte løsninger?

5C7A7678

Setter opp Hyttemessen også i Bergen og Vestfold

Hyttemessen på Hellerudsletta har vært en institusjon i hytte-Norge i et par tiår. Men det på tide at en samlet hyttebransje kan møte publikum også andre steder enn bare på det sentrale østland. Nå kommer den også i Bergen og Vestfold. Bare få uker etter lanseringen av Hyttemessen i Vestfold, Telemark og Buskerud er hele 900 av totalt 1300 kvm messeareal bestilt av av aktører i hyttemarkedet!

Nore og Uvdal på messe

Vårens hyttemesse: Numedal melder om rekorddeltakelse

Utstillerne på vårets store hyttemesse på Hellerudsletta er i full sving med forberedelsene.Numedal melder om rekorddeltakelse: 22 aktører er påmeldt!