Nore og Uvdal på messe

Vårens hyttemesse: Numedal melder om rekorddeltakelse

Utstillerne på vårets store hyttemesse på Hellerudsletta er i full sving med forberedelsene.Numedal melder om rekorddeltakelse: 22 aktører er påmeldt!

Om noen få måneder er det igjen duket for hyttemesse på X Meeting Point (Exporama) på Hellerudsletta. Flere av de store hyttedestinasjonene har lenge jobbet med å samle lokale næringsdrivende under sine respektive faner. Numedal har hatt en stadig voksende representasjon på Hyttemessen. I vår blir deltakelsene større enn noen gang, melder nettstedet Numedalsnytt. Det er Nore og Uvdal Næringsselskap SA som koordinerer Numedal-utstillerne på årets hyttemesse.

– Det er rekordpåmelding i år. Det ser ut som det er hele 22 aktører som er med og vil representere Numedal på årets messe i april, forteller en storfornøyd daglig leder Gro Irene Svendsen til Numedalsnett. 

Nina på turistkontoret har ansvaret for koordineringen og gleder seg over at det er slik pågang.

– Vi  har alt fra grunneiere, utviklingsaktører, hyttebyggere, møbelprodusenter og opplevelsesaktører. I år har vi også fått muligheten for å ha ansvaret for aktivitetsområdet for barn. Dette blir spennende og en unik mulighet til å vise fram alt hva Numedal har å by på til fremtidige fritidsboere, smiler Svendsen.