Messebilde

- Gleder oss til neste års hyttemesse i Vestfold!

- Vi gleder oss allerede til neste år og en ny messe i Vestfold, erklærer Tore Bjørnstad i Hyttemessen. Bjørnstad og kollega Per Levik fikk mange godord for messen i Sandefjord fredag, lørdag og søndag.

20160923_155113

I dag åpner Hyttemessen i Runarhallen i Sandefjord.

Utstillerliste, åpningstider og billettpriser finner du her. NB: Gratis parkering.

Hytteliten Hyttemessen

Auksjonerer bort en hel hytte - budgivning lørdag.

Kjøring med hundespann og hytteauksjon er et par av attraksjonene under Hyttemessen i Sandefjord i helgen. 

image00013

Messeåpning: Tradisjon og trend, nyheter og nostalgi

Nesten hundre utstillere er på plass når Hyttemessen fredag 9. november åpner sine dører i Runarhallen i Sandefjord. Her vil publikum finne såvel tradisjon som trend, nyheter som nostalgi.

5C7A7679

Åpner fredag i Sandefjord: Første gang utenfor Oslo-regionen.

For første gang satser Hyttemessen utenfor Oslo-regionen. – Vi er kjempespente, sier de to messesjefene Tore Bjørnstad og Per Levik før åpningen i Runarhallen i Sandefjord førstkommende fredag.

Skjermbilde 2018-11-01 kl

Her er PÅ HYTTAs spesialutgave til Hyttemessen i Vestfold

Hyttemessens høstarrangement er denne gang lagt til Vestfold. Dette er første gang Hyttemessen legges utenfor Oslo-regionen. I den anledning har vi laget en en spesialutgave av magasinet PÅ HYTTA. Her kan du bla i den digitale utgaven.

5C7A9459

Runarhallen: Langedrag inviterer til kjøring med hundespann!

Langedrag, den kjente naturparken i Buskerud, kommer med noen av gårdens flotte hunder og inviterer til kjøring med hundespann ved Runarhallen under messen.

L16_00091 (1)

På Hyttemessen: Vinn weekend i unik tretopphytte ved Vassfaret!

Ved fossen Aurdøla i Hedalen svever en reinspikka luksushytte seks meter over bakken. Besøker du Hyttemessen i Runarhallen 9.-11. november kan du være med i trekningen av en weekend i tretopphytta Fosstopp like ved Vassfaret.