5C7A0618

"Hyttefolkets hederspris" til løypelagspioner i Hedalen

Skal man få ting til å skje, er oppskriften å brette opp ermene og gå i gang på egen hånd. Som Line Wermundsen Mork, leder for Hedalen Løypelag gjennom 12 år, gjorde midt på 2000-tallet. Hyttefolkets hederspris 2020 går nettopp den uslitelige ildsjel fra Oslo med hytte i Hedalen.

 
IMG_2313

Tendens: Hytten er den nye «primærboligen"

- Vintertid er hyttetid. Det gjelder enten du har hytte eller drømmer om en. Svært mange av dem som kikker på eller leter etter hytte, gjør det nettopp i disse dager.

5C7A1848

Rekordsalg i fjor - fortsatt stor interesse for fjellhytte

Prisene for fritidsboliger på fjellet steg med 2,6 prosent det siste året. Den typiske fritidsboligen på fjellet i Norge koster nå 2.000.000 kroner.

5C7A1856

Hundre tusen husholdninger planlegger å kjøpe hytte

Hundre tusen norske husholdninger har planer om å kjøpe hytte. Nå vil de fleste til fjells, i motsetning til tidligere år da majoriteten drømte om hytte ved sjøen.

 
5C7A1028 (1)

Når de unge overtar: Dusj og toalett kommer først

At det er de unge som setter standarden på de eldre familiehyttene på Vestlandet, merkes godt i hytteutstyrsforretning Bad- og Hyttesenteret AS på Nyborg i Bergen.

5C7A9813

Siste messedag: Dørene åpnet - ingen korona-begrensinger

Klokka 10 i dag åpnet dørene til Hyttemessen i Grieghallen. Dette er siste arrangementsdag for denne gang. Koronaviruset har som kjent ingen umiddelbare konsekvenser for arrangementet.

IMG_6870

I helgen: Nordens største hyttemesse i Grieghallen

Hyttemessen flytter til Bergen og Grieghallen denne helgen. Dette er andre gang messen, som er Nordens største, arrangeres i Vestlandets hovedstad. 

Skjermbilde 2020-03-04 kl

IKEA satser på kjøkken under Hyttemessen i Grieghallen

Når IKEA kommer på Hyttemessen i Grieghallen denne weekenden, er det først og fremst for å vise fram sine kjøkkenløsninger.