gheksteriornatt

Hyttemessen klar for Bergen 8.-10. mars!

Hytteinteresserte i bergensregionen kan glede seg. 8.-10. mars kommer Hyttemessen med 100 utstillere til Grieghallen. Vi gleder oss til hyttefestival i Bergens storstue!

 

5C7A7675

Norges største hyttemesse ruster seg for Bergen

- I det store og hele er det tradisjon og nøkternhet som preger kjøperne når de skal velge seg hytte. Selv om stadig flere ser seg om etter en ny stil, søker «grunnfjellet» seg fortsatt til det kjente og innarbeidede.

Gaustatoppen-072018-99-0570_1500

Denne fjelltoppen er som en magnet på svenskene

Svenskene tror ikke det de ser når de kommer til Gausta, sier  «superselgeren» Hans Pettersson Sylvan. Han har solgt rundt 150 eiendommer til svensker. Bare et tidsspørsmål før Gausta passerer Hemsedal, Kvitfjell og Trysil, mener han.

5C7A7675

Vyrk kjøper alle aksjene i Trysil Interiørtre.

Valdres-bedriften Vyrk har kjøpt alle aksjene i Trysil-bedriften Trysil Interiørtre. Vyrk, kjent som stor leverandør av fabrikkbehandlende materialer til blant annet hyttemarkedet, ser et stort potensial i Trysil-bedriftens plate- og spileprodukter.

Vannbåren varme-GODE RÅD-Foto-Rørkjøp-2

Ekspert: - Vannbåren gulvvarme har framtida for seg

Har du hytte med 230 volt, vil strømregningen svi ekstra dette året. Så er du startgropa med ny hytte eller skal renovere den gamle, kan det være bryet verdt å sjekke om ikke vannbåren varme i gulvet er tingen. Rørlegger Frode Helmersen mener et slikt system har framtida for seg.

Messebilde

- Gleder oss til neste års hyttemesse i Vestfold!

- Vi gleder oss allerede til neste år og en ny messe i Vestfold, erklærer Tore Bjørnstad i Hyttemessen. Bjørnstad og kollega Per Levik fikk mange godord for messen i Sandefjord fredag, lørdag og søndag.

Hytteliten Hyttemessen

Auksjonerer bort en hel hytte - budgivning lørdag.

Kjøring med hundespann og hytteauksjon er et par av attraksjonene under Hyttemessen i Sandefjord i helgen.