5C7A9813

Siste messedag: Dørene åpnet - ingen korona-begrensinger

Klokka 10 i dag åpnet dørene til Hyttemessen i Grieghallen. Dette er siste arrangementsdag for denne gang. Koronaviruset har som kjent ingen umiddelbare konsekvenser for arrangementet.

IMG_6870

I helgen: Nordens største hyttemesse i Grieghallen

Hyttemessen flytter til Bergen og Grieghallen denne helgen. Dette er andre gang messen, som er Nordens største, arrangeres i Vestlandets hovedstad. 

Skjermbilde 2020-03-04 kl

IKEA satser på kjøkken under Hyttemessen i Grieghallen

Når IKEA kommer på Hyttemessen i Grieghallen denne weekenden, er det først og fremst for å vise fram sine kjøkkenløsninger.

5C7A1848

Rekordsalg i fjor - fortsatt stor interesse for fjellhytte

Prisene for fritidsboliger på fjellet steg med 2,6 prosent det siste året. Den typiske fritidsboligen på fjellet i Norge koster nå 2.000.000 kroner.

IMG_2313

Tendens: Hytten er den nye «primærboligen"

- Vintertid er hyttetid. Det gjelder enten du har hytte eller drømmer om en. Svært mange av dem som kikker på eller leter etter hytte, gjør det nettopp i disse dager.

gheksteriornatt

Hytteliv en hel helg i Grieghallen!

Arrangør HYTTEMESSEN. Vi gleder oss til hyttefestival i Bergens storstue!

 

Norsk ferieidyll_foto_Novasol

Vestlandet på topp når nordmenn skal leie hytte

Nordmenns interesse for å leie hytte i eget land, skyter i været. Snakker du med det store hytteutleieselskapet Novasol på Hyttemessen, vil de fortelle at nordmenn er særlig interessert i hytteferie på Vestlandet.

5C7A1028 (1)

Når de unge overtar: Dusj og toalett kommer først

At det er de unge som setter standarden på de eldre familiehyttene på Vestlandet, merkes godt i hytteutstyrsforretning Bad- og Hyttesenteret AS på Nyborg i Bergen.