Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Stor tilstrømning - rush etter messetilbudene!

Godt med folk på Hyttemessens to første dager. Litt sånn god, gammeldags messestemning, erklærer rutinerte messedeltakere.

- Vi opplever at messen har bred appell, sier messearrangør Per Levik. 

Det er mye sant i forestillingen om at det er noe traust og uforanderlig med norsk hytteliv. Men den som besøker årets messe på Hellerudsletta vil nok bli slått av hvor mange nyheter som preger utstillingene.

- Forståelig nok er det på solenergiområdet man finner de fleste nyhetene. Men det er langt fra hele bildet. Bare innenfor et område som bålpanner som jo er uhyre populært blant hyttefolk, kommer stadig nye produkter. Toaletteknologien er også i stadig utvikling. Nye modeller lanseres på messen.

IMG_5885
Morten Jacobsen var blant flere titalls hytteeiere som på messens første dager slo til å kjøpte nytt Cinderella-toalett - med alt tilbehør.

Flere melder om rekordsalg

For noen utstillere er Hyttemessen et utstillingsvindu, en arena for å arbeide mot kundene i et lengre perspektiv. Tomte- og hyttekjøp er sjelden en impulshandling. Andre bringer med seg produkter for direktesalg på standen.

- Det er jo fantastisk hyggelig å høre at noen opplever rekordomsetning allerede på messens to første dager. Messetilbud er alltid en vinner, sier messearrangør Tore Bjørnstad. 

Fag og spetakkel

Hyttemessen bestreber seg på å være både fag og underholdning på samme tid, sier Bjørnstad. Flere utstillere arrangerer konkurranser med fine premier. De populære snekkerne fra Eventyrtlig oppussing, Ole og Torkel, tiltrekker seg stor oppmerksomhet, rimeligvis.

- Dette er jo karer som folk stort sett bare kjenner fra programmene på TV3. Her kan de møte dem personlig og faktisk få konkrete råd og tips fra de kreative snekkerne. Ja, hytteeieren som blir trukket ut i hovedkonkurransen vil få dem på besøk på hytta for å drøfte utbedringer og klekke ut løsninger. Mindre konkurranser lager de hele tida - til stor glede for publikum, sier Bjørnstad. 

Lørdag vant Hamar-gutten Vetle, som var på messen sammen med sin pappa Bjørn Wenneck, et tøft tre meter langt bord som Ole og Torkel bygde på scenen!

Også i dag kan publikum hente inspirasjon fra en rekke foredragsholdere på messescenen.

Publisert | Oppdatert 17. april 2023
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår