Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hyttemessen – av hyttefolk, for hyttefolk.

Hyttemessen vil gjøre veien til hyttedrømmen din enklere!

Hyttemarkedet er stort og valgmulighetene kan være forvirrende mange. Å få oversikt over det store tilbudet av hytter, tomter, interiørløsninger og tjenester kan være utfordrende. Vår ambisjon er å gjøre det enklere for deg som skal finne fram og orientere deg. På Hyttemessen samler vi "alt" på ett sted: Hyttetomter, hyttemodeller, interiør, energiløsninger, ulike tekniske installeringer og aktuelle tjenester for hyttefolk.

Vi som jobber med Hyttemessen har mange års bransjeerfaring. Ja,vi har samlet viktig kunnskap om hyttelivet og hyttemarkedet gjennom mange tiår! 

Per Levik: Har arrangert hyttemesser siden 1990-tallet. Besitter unik kunnskap om hvordan messer best bygges og tilrettelegges for publikum og utstillere.

Tore Bjørnstad: Startet i hyttemarkedet i 2005, først i detaljmarkedet. Etablerte i 2006 www.hytteavisen.no. Startet Hyttemessen AS sammen med Per Levik i 2011.

Leif Magne Flemmen: Mediekontakt. Livslang presseerfaring som journalist og redaktør. Redaktør i www.hytteavisen.no siden 2010. Har jobbet med Hyttemessen med siden 2011.

Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår