Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Program

Skjermbilde 2023-03-20 kl

Scene 2 lørdag 1130: Hva er det med nordmenn og hytta?

I den ferske boka «Den norske hytta» forteller forfatter Einar Odden hvordan hytta gjennom mer enn 150 år er blitt et fenomen som opptar så å si alle nordmenn. Oddens hyttehistorie er breddfull av fortellinger og hytter og hytteliv, fra 1860 og fram til i dag. 

Foredragsholder: Einar Odden, forfatter av boka «Den norske hytta»

 
Les mer
Silje Marleen - BW

Scene 2 lørdag og søndag 1145: Så lett kan du spare strøm og kutte utgifter

Alle prøver vi i dag å spare energi og kutte kostnader. Icebreaker Premium luft-varmepumpe gir deg god hjelp på veien! Den gir størst reduksjon i elektrisk forbruk. Investeringskostnaden er også en av de laveste. Smartbereder - markedets eneste varmtvannsbereder som henter energien fra luft-varmepumpe, kan i tillegg redusere energienergibruken for tappevann med ¾-deler.

Foredragsholder: Silje Marleen Miland, teknisk support Kinnan Norge AS

 
Les mer
Oddny Friestad

Scene 2 lørdag og søndag 1200: Taket som leverer strøm hele hyttas levetid

Hvorfor ikke ta steget fullt ut når du skal produsere egen strøm på hytta? Bygningsintegrerte solcellepanel utgjør komplette, tette soltak, med akkurat samme funksjon som tak av skifer eller takstein. Solid, flott og varig - men i motsetning til vanlige tak sе produserer soltaket strøm i hele takets levetid. 

Foredragsholder: Oddny Friestad Hassel, salg og prosjektering Hassel Solar

Les mer
Roy

Scene 2 lørdag og søndag 1215: Vedfyrt, vannbåren varme også på strømløse hytter

Vedfyringen har fått sin renessanse denne vinteren. Kanskje du nå skulle ta den videre til et nytt nivå og varme opp alle gulv, ja, hele hytta fra vedovnen eller komfyren? Clouet med løsningen er vannkappa og akkumulatortanken med varmtvannsbereder som er bygget rundt vedovnen. Systemet fordeler varmen til vannbårne systemer og tappevann.

Foredragsholder: Roy Eng, ansvarlig BIO-energi HR Maskin AS

Les mer
Torfinn

Scene 2 lørdag og søndag 1230: Hvor energismart kan hytta egentlig bli?

Det hjelper ikke lenger “bare” å styre varmen basert på temperatur. Løsningen må i dag også ta hensyn til både strømpris og effektledd. Sikoms Ring hytta varm-løsning har aldri vært smartere. Den tilfredsstiller også Enovas krav for å gi støtte til prosjektet ditt. Du kommer fram til en hytte som er ferdig oppvarmet med strøm som du helt automatisk kjøper når den er så billig som mulig. 

Foredragsholder: Torfinn Solem Schiefloe, salgssjef Sikom AS

Les mer
Frode Stiansen

Scene 1 lørdag og søndag 1245: Faun: Ny hyttemodell på trappene

Som svar på krav og forventninger til nye hytter, har Faun (tidligere FH gruppen) i et par år jobbet med å utvikle en helt ny modell. Fokus ligger på lite fotavtrykk, lavt CO2-utslipp, gnient energiforbruk og egen energiproduksjon (solceller). Stikkord er blant annet arealeffektivitet (70 kvm), mest mulig naturlige og kortreiste materialer, minimale terrengingrep, trefiberisolasjon og smarthus-løsning som standard.

Foredragsholder: Frode Stiansen, prosjektleder Grønn hytte Faun gruppen AS

 
Les mer
Monica Blom Thorsen (2)

Scene 2 lørdag og søndag kl 1300 Saltdalshytta: Nylansert miljøsmart hytteserie

Saltdalshytta har nylig lansert sin miljøsmarte hytte Lillebror på BYA 74,7 kvm. Modellen er bygget i en minimalistisk og moderne stil, med klimasmarte løsninger. Ved utvikling av denne hyttetypen har Saltdalshytta vært opptatt av å minimere naturinngrep, knipe energibehovet og velge materialer med ekstra lang levetid og med minst mulig CO2-avtrykk.

Foredragsholder: Monica BlomThorsen, markeds- og kommunikasjonssjef Saltdalshytta AS

 
Les mer
Skjermbilde 2023-03-18 kl

Scene 2 lørdag og søndag kl : 1315: Tinde: Veien til bærekraftige løsninger

Tinde Hytter forteller om sin vei mot ytterligere bærekraftige løsninger.  Bærekraft favner bredt. Like viktig som tradisjonelt hyttesalg og prosjektsalg er det at prinsippet om bærekraft forankres i hele bedriftskulturen. Den aktuelle utfordringen med høy strømpris møter Tinde med en tilvalgspakke hvor kunder kan velge solceller fra Miljøtak/REC, Panasonic varmepumper fra Kinnan og smartstyring fra Sikom. 

Foredragsholder: Bjørn Morten Grothe, salgssjef Tinde Hytter AS

Les mer
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår