Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sjønære arkitekttegnede hytter ferdig på to måneder

Utbyggerne av Tittelsnes Panorama kommer til Hyttemessen med 10 byggeklare, sjønære hyttetomter. På området er infrastruktur lagt for for ytterligere13 hytter.

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi er akkurat ferdig med å tilrettelegge feltet, sier Per Ove Økland. Så her har folk med ønske om sjønære tomter en unik mulighet. Alle hyttene er arkitekttegnet og kjøperne kan velge mellom tre varianter. Arkitekten,  Tyark i Bergen, har imidlertid utarbeidet et konkret forslag til hyttetype for hver av tomtene.

Skjermbilde 2020-03-02 kl
Tre ulike arkitekttegnede hyttetyper tilbys på de byggeklare tomtene i Tittelsnes Panorama i Sveio.

Nær alle tettsteder

Tittelsnes ligger i Sveio kommune mellom Stord og Haugesund. Området byr blant annet på fine muligheter for sykkelinteresserte og golfentusiaster - for ikke å snakke om sjø og strandliv.

- Feltet ligger midt i smørøyet, mener Økland. Kjøretida fra Haugesund er bare 45 minutter, fra Stavanger 2 timer og fra Bergen og Odda 2 timer og 20 minutter. 

Og ikke nok med det, fortsetter han. I og med at tomtene er ferdig med all infrastruktur, leverer vi hyttene innflyttingsklare på et par måneder. Visningshytta som nettopp er ferdig, var montert og tett på 12 timer!

Fra 58 til 97 kvm

Nesten alle hytter har utsikt til det Økland kaller «Sunnhordalandsbassenget» - eller Hardangerfjorden som andre ville ha sagt. Hytteformatet varierer mellom snaut 58 kvm bra til drøyt 97 kvm bra.

- Vi gleder oss stort til å vise oss fram i Grieghallen, sier en entusiastisk Økland, som snart er pakket og klar for stand nummer 50.

Publisert | Oppdatert 20. april 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår