Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ringsaker byr på familieunderholdning og Yatzy-konkurranse

Norges største hyttekommune, Ringsaker, er selvsagt på plass når Hyttemessen åpner på Hellerudsletta. - Her møter vi hyttefolket, og fritidsinnbyggerne er en viktig målgruppe for kommunen, sier markedssjef Bjørg Mykløy. 

Yatzy-konkurranse - FOTO Ringsaker kommune
Yatzy-konkurranse om gild premie! Foto: Ringsaker kommune

Ringsaker kommune har med seg samarbeidspartnerne Visit Sjusjøen, Prøysenhuset, Rom for Rom Interiør, Harby Landhandel og Myrsveens Landhandleri på X Meeting Point 5.-7. april!

– Kom innom oss for en uformell prat, og vi svarer etter beste evne på spørsmål om stort og smått fra Ringsaker og Sjusjøen, sier leder av Visit Sjusjøen, Tone Alterskjær.

Vinn overnatting i verdens høyeste trehus

Som vanlig byr Ringsaker på familieunderholdning under messen. Prøysenhuset underholder med Barnetimen kl. 12.00 og 15.00 lørdag og søndag og tar gjerne også en liten trall utenom de oppsatte tidene. 

– På standen vår kan du bli med på vår Yatzy-konkurranse og være med i trekningen av en overnatting på Wood Hotel Mjøstårnet – rett ved Mjøsparken i Brumunddal, som i seg selv er en opplevelse, forteller markedssjef Bjørg Mykløy.

Alle som triller fem like terninger på tre kast er med i trekningen.

Innlandskokken byr på godsmak

Publikum kan også benytte anledningen til å handle flotte interiørprodukter og få innredningstips av ekspertene fra Rom for Rom Interiør og Myrsveens Landhandleri.

På standen til Ringsaker kommune kan publikum også møte Rune Veslum, som er kåret til Innlandskokken hele tre ganger. Han stiller med smaksprøver og fristelser i samarbeid med Kristian Harby, som har med seg godsaker fra Harby Landhandel ved Kiwi Næroset.

– I tillegg kan du lære mer om hva Ringsaker kommune kan tilby av opplevelser sommer som vinter. Vi står på stand sammen med våre gode samarbeidspartnere, som alle har gode messetilbud på lur, legger Mykløy til.

Publisert | Oppdatert 28. mars 2024
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår