Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Miljøtak AS viser solcelløsningen for torvtak på Hyttemessen

Den 24.-26. september vil Miljøtak AS ha stand på Hyttemessen på Hellerudsletta, hvor de vil presentere en diskret og effektiv solcelleløsning som kan integreres i torvtaket på hytta.

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2021 har norske strømpriser satt stadig nye rekorder, og ekspertene har spådd at toppene langt ifra er nådd. Det gjør at avkastningen på å investere i et solcellepanel på hytta også når nye høyder. 

Miljøtak AS har utviklet en solcelleløsning for hytter med torvtak, hvor panelene kan integreres i selve torvtaket. På den måten unngår man overdimensjonerte og sjenerende solcelleanlegg med mye gjenskinn, som går på bekostning av omgivelsene i hytteområdet. Denne løsningen vil presenteres ved Miljøtak AS sin stand på Hyttemessen 2021 på Hellerudsletta 24.-26. september. 

En stor utfordring ved bruk av torvtak, er å sikre at taket er 100% tett. Det har Miljøtak løst ved å benytte sin egen helsveisede miljømembran som underlag. De har også løst problematikken rundt at gresset på torvtak skyggelegge solcellene, noe som gjør at strømproduksjonen blir redusert. Miljøtak leverer en komplett løsning som inkluderer panelovervåkning.

Miljøtak AS benytter paneler fra REC Solar som er tilpasset det norske klimaet, og som gir lite gjenskinn. Microinverteren fra Apsystems har en innebygget panelovervåkning som gjør at solcellepanelet til enhver tid kan produsere. Det gjør også at man kan forvente inntil 10% høyere produksjon gjennom året. Pakken inkluderer også egen app som viser sanntidsproduksjon på alle solcellepanelene. 

Ønsker du mer informasjon om solcelleløsningene fra Miljøtak AS, besøk miljotak.no, eller besøk vår stand på Hyttemessen på Hellerudsletta 24.-26. september 2021.

Publisert | Oppdatert 22. september 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår