Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Messeåpning fredag: Hyttefest tre dager til ende på Hellerudsletta!

Mer enn 200 utstillere er på plass når Hyttemessen åpner dørene på X Meeting Point på Hellerudsletta fredag. Endringene i ønsker og behov har vært  tydelig blant det hytteinteresserte publikumet den seinere tid. Hvordan bransjen tar tak i utfordringene, er blant spenningsmomentene før årets messe.

- Hyttemessen har alltid vært bransjens viktigste arena for å vise fram hytterelaterte produkter og tjenester. Ikke minst er det her på Hellerudsletta mange pleier å lansere sine produktnyheter. De blir det mange av også på årets messe, lover Tore Bjørnstad. Han driver Hyttemessen AS sammen med messenestor Per Levik.

Eventyrlig-snekkerne på plass!

Men det «matnyttige» dominerer slett ikke alt som skjer i messehallene. Flere utstillere byr på morsomme konkurranser og hyggelige premier, underholdning for barna også. Ikke minst blir det alle dager non-stop-show og løyer med snekkerne Ole og Torkel fra TV3-suksessen «Eventyrlig oppussing».

Særlig aktuelt i disse dager er ulike solenergiløsninger.  På messen vil publikum finne flere svar på hvordan hytteeiere kan løse energiutfordringen - til beste for miljøet og egen lommebok. 

- Dagens hyttekjøpere vil jo være mest mulig selvforsynte. Hytteeiere var tidlig ute med solcelleanlegg. De var små, men effektive. Nå ser vi at eierne også av «70-tallshyttene» er modne for å ta i bruk solbaserte energiløsninger i større omfang. De kommer til å finne mye interessant på årets messe, mener Bjørnstad.

Arena for tips og veiledning

Per Levik har stått ansvarlig for hyttemessene i Oslo-regionen i en mannsalder. Han vet bedre enn noen hva publikum etterspør.

- Hytteeiere er gjør-det-selv-folk. Men selv handymen trenger iblant råd og dåd. Hyttemessen er stedet der de finner den mest kompetente og framfor alt personlige rådgivningstjenesten,  Som vanlig regner vi med at mange av gjestene kommer for å få tips og forslag hos de mange fagfolkene som er på plass disse dagene, mener Levik.

Fra messescenen vil en rekke eksperter lørdag og søndag holde korte foredrag om aktuelle produkter og tjenester.

Publisert | Oppdatert 12. april 2023
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår