Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lyst på virtuelt messebesøk? Les her hvordan du registrerer deg.

Hyttemessen Virtuell åpnet nå i formiddag. Et stort antall hytteentusiaster har allerede registrert seg til begivenheten som pågår i dag, fredag og lørdag. Vil du bli med inn? Du gjør det via mobiltelefonen, nettbrettet eller pc´en. Men du må altså registrere deg først.

 
Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den digitale hyttemessen som åpner i deg og er åpen til og med lørdag, er ikke bare en milepæl for oss i Hyttemessen. Den er en begivenhet i hyttemarkedet og et helt nytt møtested mellom publikum og messeutstillere. Som gjest på den virtuelle hyttemessen kommer du til å få en helt ny og unik opplevelse.

Lyst til å komme på besøk? Meld deg på her, helt gratis!

En stor forskjell er at du sitter hjemme, eller er på hytta når du velger å stikke innom Hyttemessen. Etter å ha blitt ønsket velkommen, kan du bevege deg fra stand til stand, «hilse på» de som betjener standen, søke råd og tips via chatten deres, bli med på videosamtaler, utforske produkter og tjenester og ikke minst sjekke aktuelle tilbud. Naturligvis kan du gjøre gode messekjøp der og da.

Mange ønsker å fordype seg i hytterelevante spørsmål når de kommer på hyttemessen. Det blir det rikelig anledning til også under den digitale Hyttemessen. Som gjest kan du «benke deg» i det digitale auditoriet og høre fagfolk utdype aktuelle hyttetemaer.

Samarbeidspartnerne våre er selskapene Myonvent og North Stories. De forestår den tekniske tilretteleggingen av den skjellsettende messebegivenheten.

Vi gleder oss til å se dere i messehallen!

 

Ønsker du å stille ut på messen kontakter du:

Per Levik, 915 35 653, per@hyttemessen.no 

Tore Bjørnstad, 932 21 823, tore@hyttemessen.no

Mediarelaterte henvendelser: 

Leif Magne Flemmen, 917 49 055, leif.magne.flemmen@viamedia.no 

 

Publisert | Oppdatert 06. mai 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår