Skjermbilde 2019-02-26 kl

Hyttetorget forventer stor interesse for solcellepakker

Solenergi er et varmt tema om dagen. Hyttefolket var blant pionerene da solcellepanelene kom for mange tiår siden. Men effekten av de gamle løsningene tåler nesten ikke sammenligning med dagens moderne solcelle- og batteriteknologi..

Større effekt

- Vi forventer nok spesielt stor interesse for solcellepakken vi kaller SMART, sier Anders Birkeland hos Hyttetorget i Bergen. Hyttefolk har lenge gått i front når det gjelder å ta i bruk solenergi, og slik fortsetter de også. 

Nye solcellepaneler har vesentlig bedre effekt enn de gamle, og prisene har også gått nedover - relativt sett. På Hyttemessen 8.-10. mars  tilbyr Hyttetorget kraftpakken SMART som yter 155 watt til 25.990 - fire tusen kroner i messerabatt.

Batterirevolusjon

Denne pakken består av siste generasjon solcelle- og batteriteknologi og tar opplevelsen av et solcelleanlegg til et nytt nivå. Et 200Ah lithiumbatteri med bluetooth gir deg rikelig med strøm og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades det raskere, veier mindre (kun 25 kg) og varer mye lengre, opplyser Birkeland.

Skjermbilde 2019-02-26 kl

Norsk sollampesuksess

- En av våre bestselgere er forøvrig solcellelampen Sunbell Smart. Den robuste lampen er norskdesignet med mange bruksområder. Den har integrert mobillader og kan tilpasses ulike behov. Den egner seg også ypperlig som lyskilde på strømløse hytter, i teltet eller i campingvogna.Ta en tur til messen, så får du også den med en hyggelig messerabatt, sier Hyttetorgets mann, Anders Birkeland.

Tips en venn Skriv ut