Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hyttemessen vel i havn: Godt besøk, fornøyde utstillere.

Publikum var glade og utstillerne var happy. Da skulle det bare mangle at ikke også vi arrangører var tilfreds med vårens hyttemesse! 

For det ble virkelig noen festdager for hyttefolket på X Meeting Point 22.-24. april. I messehallene fant publikum rundt 200 utstillere. Mange kombinerte som naturlig var, besøket på Hyttemessen med å se seg rundt i hyttene hos Norsk Hyttesenter vegg i vegg.

Messetilbud lokker

Mange kommer til Hyttemessen med et klart siktemål. De vet hva de skal ha og vet at en handel under messen kan gi litt ekstra rabatt. Messetilbud er alltid forlokkende. For oss som arrangører er det alltid tilfredsstillende når vi kan lose gjestene videre direkte til utstillerne på messen. 

Mange spørsmål rettes til oss i informasjonen under Hyttemessen. Særlig gledelig var det at vi også denne gang hadde så å si alle hytterelevante produkter og tjenester på plass blant utstillerne. Vi tror ikke noe spørsmål forble ubesvart eller noe problem uløst.

I messebilaget vårt finner du blant annet leverandør- og produktregisteret.

5C7A2419
Stakekonkurransen med Johannes Høstflot Klæbo på Jøra Byggs stand var et mektig populært innslag.

Men også show!

Hyttemesse er også show! Det sørget blant andre de to snekkerne Ole og Torkel fra Eventyrlig Oppussing for. Publikumsinteressen for byggeprosjektet deres var stor alle messedager. 

Andre kjendiser pleier også å dukke opp på Hyttemessen. Johannes Høstflot Klæbo var en av dem. På Jøra Byggs stand utfordret han publikum til å slå ham i staking. Stakemaskinen fikk kjørt seg! 

Vi takker for alle hyggelige tilbakemeldinger fra dere publikummere og utstillere. Vi sees igjen helgen etter påske også neste år!

 

Publisert | Oppdatert 27. april 2022
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår
')