Tryglakleiv 2

Her kommer 27 helt nye tomter på Kvamskogen

Ingen tvil: Ting skjer på Kvamskogen, bergensernes nærmeste hyttedestinasjon. - Vi kommer til Hyttemessen med 27 «ferske», sørvendte hyttetomter, som kommer til å vekke interesse, sier Johan Skeie i Kvamskogen tomteservice.

Den godkjente reguleringsplanen med 27 tomter er den første av flere som er inne til sluttbehandling hos myndighetene. Skeie gleder seg til å vise tomtene i feltet Tryklakleiv på Hyttemessen i Grieghallen 8.-10. mars. De har nemlig ikke vært annonsert ennå.

Tryglakleiv

Opp til 1,2 mål

- Vi har med oss prospekter og materiell slik at publikum skal få et godt bilde av hva vi har å by på. Det er nemlig noen skikkelige godbiter av noen tomter - sørvendte og solrike med vinterbrøytet vei helt til hyttedøra, forteller Skeie. 

Størrelsen er det heller ikke noe å si på, mener han: De minste er på 800 kvadratmeter, stigende til 1,2 mål. I tillegg til de 27 som ligger i felt har firmaet også rundt ti tomter som ligger mer spredt rundt på Kvamskogen.

 

Aktiviteter kommer

- Men så har vi jo planer for mange flere. Her venter vi foreløpig på godkjenning. Er det noen som spør, kan vi nok lette litt på sløret, sier Skeie muntert.

- Destinasjonene kniver om hyttebyggerne for tiden. Hvor står Kvamskogen i dette bildet?

- Kvamskogen ligger nær byen. Med den korte reisetiden og fordelen med å slippe fjelloverganger, er det gode grunner for bergensere til på velge Kvamskogen, sier Skeie. Men han innrømmer at utviklingen av aktivitetstilbud har gått for tregt. Nå er det imidlertid fullt trykk i å utvikle et bredere tilbud til hyttefolk og andre.

Tips en venn Skriv ut