Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helkopterturer, Prøysenforestillinger, snekkerhjørne, ballbinge - noe for store og små

Hyttelivet er en familiegreie. Det er også Hyttemessen. Flere steder i hallene er det konkurranser, quizer, aktiviteter og underholdning for de mindre familiemedlemmene.

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
5C7A9415
Helitrans tar med seg heldige vinnere på helikoptertur med take-off og landing på Hellerudsletta.

Vinn helikoptertur!

En helikoptertur for fire hadde vel vært forfriskende. Ikke sant? Under Hyttemessen lørdag og søndag kan du vinne helikoptertur og luftig sightseeing for inn til fire personer! Take-off og landing på X Meeting Point. 

Følg med Hyttemessen på Facebook.

IMG_2955
Prøysenhuset, vårt nasjonale kulturhus til ære for Alf Prøysen, kommer også denne gang med underholdning og aktiviteter for de minste.

Prøysenhuset underholder

Hyttemessen byr på noe for hele familien. Når mor og far er ute for å kikke på hyttesaker, ja, så bør også unge messegjester finne noe å glede seg over. I Prøysenhusets avdeling vil de storkose seg. 

Flere kjente aktiviteter og programposter ved det nasjonale kulturhuset, kan lørdag og søndag oppleves i messehallen.

Hver hele time fra klokka 1100-1600 blir det Prøysen-forestilling på stand nr 206. Underholdningen består av Prøysen-tekster og framføring av mange av hans kjente viser og stubber. Kanskje munner de ut i allsang også.

Snekker Andersen har naturligvis et eget hjørne med sløydbenk. Å leke snekker er noe barn liker. Kanskje blir det en liten gave til mor?  I tegnekroken vil barna kunne fargelegge Nøtteliten, Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken og andre figurer fra Prøysens univers. 

Familiene blir også invitert til å bli med på en uhøytidelig konkurranse og trekning av billetter til Sommer i Prøysen 2020. Hver dag under messa trekkes en heldig vinner av gratis dagspass for én familie.

Underholdning lørdag og søndag

Prøysenforestilling hver hele time fra kl. 11.00 - 16.00 (á 10 min)

(Kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00. 15.00 og 16.00)

 
Langedrag
Kanskje kommer Langedrag med hundekjøring også til årets messe.

Hunder, quizer, spill, ballbinge og leker

Langedrag Naturpark kommer sammen med Dagali rafting til Hyttemessen også denne gang. Det betyr moro og underholdning for barna!

Dagali tar med en stor raftingflåte fyllt med baller, et garantert morsomt badekar for de aller minste. Ellers blir det balansespill, «bowling», quiz og lassokasting med premier. Langedrag har med kosehunder, slik de pleier. Ute ligger det an til hundekjøring eller tur på hesteryggen. Også andre aktiviteter planlegges.

Publisert | Oppdatert 20. april 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår