Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

«Eventyrlig-snekkerne» Ole og Torkel prepper for Hyttemessen

Det skal de ha, eventyrlig-snekkerne Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset: Det er alltid liv og røre rundt dem. Som på Hyttemessen i fjor vår. 14.-16. april er de hos oss igjen. – Vi garanterer gøy og spetakkel, melder Ole.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HYTTEMESSEN: Og det uten at de to har rukket å snakke gjennom alle ideer og påhitt ennå.

- Det er jo fortsatt noen uker til messeåpning, sier han selvtrøstende.

Mer prat, mer kontakt

De to kommer til å legge et litt annet løp denne gang.

- Vi ønsker å få til et litt mer inkluderende arrangement på det romslige sceneområdet vi skal ha i hallen, litt mer rom for prat og kontakt. Men litt snekkering blir det også denne gang, forsikrer Ole på duoens vegne.

Antakelig må møtet med publikum på Hyttemessen være hyggelig avkobling for de travle håndverkerne. Ellers farter de jo rundt land og strand, sjauer og river hytter i filler før de på en uke bygger en ny eventyrlig hyttedrøm sammen med programleder og interiørguru Halvor Bakke.

5C7A2485
Torkel (forgrunn) og Ole jobber med å få ferdig

Konkurranser før og under

TV3-programmet Eventyrlig oppussing er blitt mektig populært – ikke bare blant etablerte hyttefolk. Mye av programmets appell og sjarm handler om at det viser hvilket potensial som ligger i å ta noen kraftfulle grep i 1960- og 1970-tallshytta.

Nå om dagen er nettopp de eldre hyttene i skuddet igjen, nøkterne og energiøkonomisk som de oftest er.

- Vi kommer til å satse mye på konkurranser denne gang. Noen vil vi sette i gang på sosiale medier før messen, men også under messen vil vi invitere til konkurranser med gilde premier.

Vinn

Blant gevinstene vil blant annet være en hyttebefaring. Ole og Torkel møter opp på vinnerens hytte. Sammen med hytteeieren vil de brainstorme ideer til forbedringer og endringer; dele sine tips, råd og «vyer» med hytteeieren.

- Dette kan bli en spennende erfaring for oss alle, tror Ole. Men jobben må hytteeieren eventuelt gjøre sjøl, legger han til.

På Hyttemessen skal det bli like gøy for publikum denne gang som under fjorårets messe, om ikke enda morsommere, bedyrer han.

 - Jeg tror de som var innom i fjor hadde en fin opplevelse. De som ikke var der, har i hvert fall muligheten igjen nå i vår. Dette blir gøy, forsikrer Ole.

Møt «eventyrlig-snekkerne» fra TV3, Ole og Torkel, på Hyttemessen 14.-16. april, X Meeting Point, Hellerudsletta.

Publisert | Oppdatert 01. februar 2023
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår