Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hyttemessen åpner dørene fredag 24. september!

Endelig er det tid for hyttemesse igjen! 24. september slås dørene opp for Hyttemessen på X Meeting Point på Hellerudsletta - den første siden våren 2019. En lang rekke utstillere står klare for å ta imot innrykket av hyttefolk. En fullverdig messe venter, med andre ord.

- Vi gleder oss helt uhemmet, utbryter Tore Bjørnstad. Flere ganger gjennom pandemi-årene har vi tatt sats og håpet at Hyttemessen kunne settes opp igjen. Nå omsider skjer det, og vi er lettet og glade over å kunne møte den veldige hytteinteressen med et bredt spekter av utstillere.

Trygg messe

Smittebildet gjør kanskje at noen fortsatt er tilbakeholdne, men på Hyttemessen har man fint lite å uroe seg for, mener Per Levik.

- Vi kommer til å sørge for betryggende smittevern under messen. Dessuten tilhører jo vårt publikum ikke ungdomsgenerasjonen, som er mest utsatt i disse dager. Tvert i mot er våre gjester blant de mest vaksinerte og slik sett et trygt publikum å få innenfor portene.

10.000 kvm med utstillinger

Ikke mindre enn 10.000 kvadratmeter er belagt med stands, produkter og alt som hører en tradisjonell hyttemesse til.

- Jeg tror vi har praktisk talt alt av aktuelle tjenester, produkter, utstyr og hytter på plass til messeåpning, sier Bjørnstad. For familier som skal orientere seg i markedet for første gang, er det nyttig å vite at tomtetilbyderne er mange på Hyttemessen denne gang. Det er jo ofte på høstparten mange treffer sitt valg av hytteregion, hyttefelt og tomt.

At Norsk Hyttesenter holder åpent alle messedagene, gjør at de besøkende bør sette av ekstra god tid når de kommer til messen 24.-26. september. 

Publisert | Oppdatert 22. september 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378