Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

De kommende dager finner du Hyttemessen på Dyrsku´n!

Da er vi klare for tre spennende dager på Dyrsku´n i Seljord! Hyttemessen fyller som kjent hele Ridehallen med utstillere! Blant de som kommer er blant andre de heldige vinnerne av konkurransen vår i messemagasinet PÅ HYTTA!

Skjermbilde 2023-08-07 kl
Denne gedigne benken fra Uvdal Snekkerverksted var førstepremien i den lille konkurransen vi har hatt gående i august.

I det digitale messemagasinet vårt  hadde vi nemlig en aldri så liten lek. Observante lesere ville finne noen bokstaver spredt ut over i bladet, bokstaver som til sammen ga et løsningsord. Spesielt krevende var det kanskje ikke. Mange kom fram til riktkig svar: Hytte. 

Dette er vinnerne

Vinnerne er trukket ut blant de riktige svarene. Den flotte benken fra Uvdal Snekkerverksted ble vunnet av Anne Dorothea H. Henriksen. 

Andre og tredje premie var to fine sueskinn fra Madsen Design. Disse ble vunnet av henholdsvis May Gunn Horntvedt og Roger Røren.

Alle gevinstene må hentes på Hyttemessen/Dyrsku´n.

Billetter til Dyrskun ble vunnet av Tove Lunde,Torill Johanne Aafløy, Jan Ivar Weimoth og Kari Synnøve Skoland. Billetter sendes per mail til vinnerne.

En smak av Nordens største

- For oss som i flere tiår har arrangert Nordens største hyttemesse på Hellerudsletta utenfor Oslo, er det nytt og spennende å komme til Seljord. Forhåpentlig gir det publikum mersmak å ha besøkt utstillerne vi har med til Ridehallen på Dyrsku´n, sier messenestor Per Levik i Hyttemessen AS. Han eier Hyttemessen AS sammen med en annen veteran i hyttebransjen, Tore Bjørnstad.

 
Publisert | Oppdatert 10. oktober 2023
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår