Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bredt utvalg i møbler og interiørløsninger

Interiør har fått en stor plass under årets hyttemesse på Hellerudsletta. Blant utstillere som satser kraftig mot hyttemarkedet er Nova Solo. Over 110 kvadratmeter viser nettbutikken alt fra de sommerlette møblene for kysthytta og til tunge eikebord for fjellhytta.

- Vi importerer alt selv - for det meste fra Asia og Øst Europa. Styrken vår er både bredden i utvalget og at vi har til enhver tid alt på lager. Her er det ingen ventetid å snakke om, sier  Mona Haatuft.

Heltre eikebord og skinnstoler er en klassiker både hjemme og på hytta.

- Stue og sofamøbler er for det meste modulbaserte slik at vi kan tilpasse møblene slik kundene ønsker, sier  Haatuft.

Hun legger til at spisestoler, spisebord og skinnsofaer er særlig etterspurt. Men i repertoaret har Nova Solo skjenker og alle andre møbler for en komplett innredning. 

- Farger og atmosfære, skjer det noe i kundenes preferanser?

- Ingen store endringer. Smaken går mye i retning naturfargene – jord og rust, sier kollega Vibeke Schildmann.

IMG_3231
Katarina Saari (tv) og Rikke Bye-Andersen er på Hyttemessen for Wik&Walsøe for andre gang.

Wik&Walsøe på plass

Det kjente designstudioet Wik&Walsøe er den eneste utstilleren i sin sjanger på Hyttemessen. Firmaet er kjent for spesialdesignet dekketøy – glass, servise, krus og det meste som skal til for å skape hygge og god atmosfære i hus og hytte.

- Designet vårt er inspirert av skandinavisk natur. Derfor er det med god grunn at produktene våre vinner gjenklang hos hyttefolket, sier Katarina Saari. En særlig populær serie er Alveskog. 

IMG_3234
Belysning fra Hadeland.

Hadeland med kreativ belysning

Naturligvis er belysning et viktig tema for hytteeiere. For første gang er Hadeland Glassverk til stede på Hyttemessen. Hadeland er kanskje ikke mest kjent for belysning. Derfor kommer nok deres kreative og originale lysarrangementer til å vekke oppsikt. 

Publisert | Oppdatert 22. april 2022
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår
')