Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Åpningstider og utstilleroversikt på Hyttemessen Virtuell!

Hyttemessen blir noe utenom det vanlige denne våren! 6.-8. mai inviterer vi altså til tidenes første digitale og interaktive hyttemesse - HYTTEMESSEN VIRTUELL. Adgangen er fullstendig gratis. Åpningstider: Torsdag og fredag kl 10-19. Lørdag kl 10-16.

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du kan stikke innom enten du sitter i sofakroken hjemme, eller tar en pause i oppussingen på hytta. Kan det bli mer behagelig å avlegge et messebesøk?

Åpningstider: Torsdag og fredag kl 10-19. Lørdag kl 10-16.

I disse dager er en rekke utstillere i gang med å forberede sine interaktive stands i de virtuelle messelokalene. Et vidt spekter av bedrifter som henvender seg til det store hytteinteresserte publikumet, er påmeldt. Her kommer blant annet tomtetilbydere, hytteleverandører, utstyrsprodusenter, tjenesteytere og interiørprodusenter til å være på plass med sine representanter.

Skaff deg gratis adgang her.

 

Disse er med

Siden det ennå er noen dager til fristen for påmelding utløper, er arrangementet fortsatt åpent for bedrifter som vil være med. De firmaer som så langt har bestilt plass i de virtuelle messehallene er:

Seljordvarme 

Synnfjell / Klemoen

Mietinen Maskin AS/ Kontio

Sikom AS

Vegglifjell Utvikling AS

Cinderella Eco Group

VA Systemer AS

Gausdal Landhandleri

Tinde hytter 

BoligPartner

Gamlestølen

Odin Maskin AS 

Tyløhelo as

Kvande & Nordvik Møbelfabrikk

Hedda Hytter

Ølsjølitoppen

Bergene Holm

Uvdal Snekkerverksted

Eikås Hus og Hytter

Ly Hytta

Diabas

Ekspertene er på plass

Inne i hallene kan messegjestene bevege seg fra stand til stand, «hilse på» de som betjener standen, søke råd og tips via chatten deres, bli med på videosamtaler, utforske produkter og tjenester og ikke minst sjekke aktuelle tilbud. Naturligvis kan du gjøre gode messekjøp der og da.

Mange ønsker å fordype seg i hytterelevante spørsmål når de kommer på hyttemessen. Det blir det rikelig anledning til også under den virtuelle Hyttemessen. Som digital messegjest kan du «benke deg» i det virtuelle auditoriet og høre fagfolk utdype aktuelle hyttetemaer.

Samarbeidspartnerne våre er selskapene Myonvent og North Stories. De forestår den tekniske tilretteleggingen av den skjettsettende messebegivenheten.

Vi gleder oss til å se dere i messehallen!

Publisert | Oppdatert 05. mai 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378
Salgsvilkår