IMG_1231

Åpner fredag: Storinnrykk ventet på Hyttemessen i Vestfold

Nå rigges det for fullt i messelokalene! Fredag åpner høstens store evenement for hyttefolk, Hyttemessen i Sandefjord.

Bjørnstad[1]
- Messe er vel så effektivt som å Google, mener Tore Bjørnstad i Hyttemessen.

Høsten er hyttedrømmerens høytid. Dette er sesongen da tusenvis av familier ser seg om etter hyttetomt og hytteløsninger. For mange vil Hyttemessen i Sandefjord 20.-22. september være et godt utgangspunkt for «høstjakta».

En flik av moder jord

Valgmulighetene er mange for de som bærer på en hyttedrøm – både når det gjelder stil og materialer så vel som tomt for familiens nye fristed. I Runarhallen i Sandefjord vil tomteutviklere vise alt fra de flotteste høyfjellstomter til avskjermede og lune idyller dypt inne i skauen. Her kan nær sagt alle og enhver kjøpe seg en flik av moder jord. 

Her får du svar

På Hyttemessen stiller eksperter på alle hyttelivets fagområder. Arrangørene nærmest garanterer at de besøkende vil få svar på nær sagt hvilket som helst spørsmål de måtte komme med.

- Jeg har snakket med mange hytteeiere som har vært timevis på Google, men uten å finne svar de er blitt særlig mye klokere av. Blant de mange ekspertene i Runarhallen i Sandefjord, skal det godt gjøres ikke å finne en som kan gi et presist svar og finne den beste løsningen på den utfordringen du som hytteeier måtte ha, sier Tore Bjørnstad. Han er av messerarrangørene.

Levik
- Mye å spare på å komme til Runarhallen, sier Per Levik.

Alltid gode tilbud

Hyttemessen har i mer enn et par tiår vært det stedet folk trekker til når de vil studere produkter eller ønsker kontakt med hytteleverandører og tomtetilbydere. Per Levik, som eier Hyttemessen sammen med Tore Bjørnstad, erfarer år etter år at messe er et populært møtested for hyttefolket.

- Markedet mysser jo av produkter og tjenester. Men ingen steder får du bedre oversikt over alt til hytta enn på Hyttemessen. I stedet for å google fletta av seg og kjøre land og strand rundt, tror jeg mange sparer mye tid og penger på en kort tur til Runarhallen, sier Levik. På messer bestreber dessuten utstillerne seg på å gi ekstra gode tilbud.

Utstillerne gleder seg

Hovedmessen finner sted på Hellerudsletta utenfor Oslo hver vår. Men messene i Vestfold og Bergen er begge store, attraktive og representative for de produkter som i dag etterspørres i hyttemarkedet, mener han.

- Vi vet at utstillerne våre gleder seg like mye som oss til å møte publikum i Runarhallen, sier Levik.