Skjermbilde 2019-04-02 kl

Her kan du lese siste utgave av messemagasinet vårt PÅ HYTTA

Foran hver messe på X Meetingpoint utgir vi et messebilag med lesestsoff for hytteinteresserte, informasjon om messen og annonser fra våre utstillere. Les den ferske utgaven digitalt her.

Skjermbilde 2019-04-10 kl

PÅ HYTTAs kryssord - har du løsningsordet?

Kanskje er du blant dem som har løst kryssordet i vårutgaven av PÅ HYTTA, magasinet som utgis forut for Hyttemessen på Hellerudsletta 25.-28. april. Skriv inn løsningsordet i formularet, samt navn og telefonnummer og du er med i trekningen av premiene.

Sjøhytte Hvasser

Over 1 mill. kroner mer for hytte i ved kysten enn på fjellet

I perioden 2015–2018 lå gjennomsnittsprisen i de dyreste hyttekommunene ved sjøen 1,2 millioner over den i de dyreste fjellhyttekommunene. Sjekk prisnivået i din hyttekommune.

gheksteriornatt

Grieghallen fylles med hytteliv gjennom hele helgen!

Arrangør HYTTEMESSEN. Vi gleder oss til hyttefestival i Bergens storstue!

 

IMG_2312

Åpningsdagen: God start for HYTTEMESSEN I Bergen

- Dette ble en riktig så hyggelig dag, melder messesjefene Per Levik og Tore Bjørnstad etter åpningen av HYTTEMESSEN i Grieghallen i går. Godt over 900 besøkende var innom dørene i hallen. 

Kvande

Kvande og Nordvik: - Vestlandet blir et viktig marked framover

Kvande og Nordvik Møbel er en av de langveisfarende bedriftene på Hyttemessen i Bergen. Vestlandet blir et viktig marked framover, sier Otto I. Kvande.

Messe

Hyttemessen: Bergen fengsel kommer med populære hyttemøbler

- Vi er spente på mottakelsen. Dette er første gang vi er med på en hyttemesse, men jeg tror vi har mange produkter som passer nettopp for hyttefolk, sier verksmester Atle Hansen ved Bergen Fengsel.

image003

Sjøhyttene går fort unna i Sunnhordland

Aktiv Eiendomsmegling opplever stor interesse for sjønære hytter og hyttetomter. Salgskontoret ble åpnet i Sunnhordland for halvannet år siden.