5C7A7675

Vyrk kjøper alle aksjene i Trysil Interiørtre.

Valdres-bedriften Vyrk har kjøpt alle aksjene i Trysil-bedriften Trysil Interiørtre. Vyrk, kjent som stor leverandør av fabrikkbehandlende materialer til blant annet hyttemarkedet, ser et stort potensial i Trysil-bedriftens plate- og spileprodukter.

– Vi ser et enormt potensial i Trysil Interiørtre med plate- og spileproduktene de produserer. Det er et uforløst potensial i markedet, sier daglig leder Steinar Lyseng i Vyrk til Byggeindustrien.

Vyrk kjøpte 66 prosent av aksjene i Trysil-virksomheten i fjor på denne tida. Nå tar de 100 prosent kontroll over bedriften. Han sier til Byggindustrien at strategien bak oppkjøpet er at Vyrk nå kan styre pro- sesser og vareflyt i selskapet selv.

Vyrk ble etablert i 2005 og har hatt stor suksess med produksjon av fabrikkbehandlede veggpaneler, gulv og tak. Lyseng opplyser at bedriftens omsetning skal tredobles de neste tre årene. Den videre veksten skal også komme gjennom Trysil Interiørtre.

– Det skjer mye spennende i selskapet og de investerer i nytt produksjonsutstyr. Med tilbuds- mengden som går ut fra selskapet nå, skal det være fullt mulig å opprettholde veksttakten, sier

Tips en venn Skriv ut