Synnfjellet

Synnfjellet blir stadig mer etterspurt

Da eiendomsmegler Tore Kinn nettopp solgte ei hytte i Synnfjellet for 3,9 millioner kroner, var dette den tredje dyrest omsatte eiendommen på 12 år.

Så ligger hytta like inntil slalombakken og hotellet på Spåtind. DnB-megleren som tror han har solgt omtrent halvparten av alle eiendommer i Synnfjellet de siste fem årene, registrerer stor interesse for hytter i området. 

Synnfjellet
BnB-megler Tore Kinn venter på at 4 millionersgrensen skal bli brutt i Synnfjellet. Denne ligger ute til knapt 4 mill. Foto: DnB Eiendom

Har 450 på liste

- Jeg har over 450 på liste som vil at vi kontakter dem når vi får hytter for salg i dette onmrådet, sier Tore Kinn til Oppland Arbeiderblad. Den lange skisesongen anføres som fordelaktig i kjøpernes øyne, dessuten at området framstår mindre kommersialisert enn mer kjente destinasjoner, opplyser megleren til OA.

Enkle hytter selger like godt som høystandard

Også de helt enkle hyttene er populære på Synnfjellet.

– Helt enkle hytter uten vann og avløp går like fort unna som hytter med høyere standard. Det har nok å gjøre med at det er ei større kjøpegruppe der. De fleste av oss er jo vanlige lønnsmottakere, sier eiendomsmegleren til avisen.

Flere nye hyttefelt planlegges i området.

Tips en venn Skriv ut