IMG_0363

Skarpsno inn i hyttemarkedet - bygger 500 hytter i Vrådal

Eiendomsselskapet Skarpsno overtar som hytteutbygger ved skianlegget i Vrådal.  400 – 500 hytter skal bygges rundt anlegget, skriver Vest-Telemark Blad. 

IMG_0354
Petter Johnsen i Vrådal Panorama er fornøyd med å få Skarpsno inn som utbygger i Vrådal.

Petter Johnsen i Vrådal Panorama forteller til avisa at selskapet har vært på utkikk etter en samarbeidspartner innenfor eiendomsformidling en tid. Han er fornøyd med at en avtale nå er kommet i stand og at nye friske krefter kommer inn.

Skarpsnos første satsing i hyttesektoren

Skarpsno er en stor aktør i utviklingen av boligprosjekter rundt i landet. Vrådal-satsingen er imidleertid deres første i i hyttesektoren. Mellom 400 og 500 tomter er godkjente og klare for utbygging - nå altså i Skarpsnos regi.

– Det blir både krevende og spennende, sier Per Tore Teksum, styremedlem i Vrådalsfjellet AS - selskapet som i praksis vil stå for utbyggingen. Hyttene vil den nye aktøren selge ikke bare i det norske markedet men også til hytteinteresserte nordeuropeere. Flere tyskere har allerede kjøpt seg tomt og hytte i Vrådal.

Lokal tilfredshet

Driften av skianlegget blir som før, men de to aktørene er i stor grad avhengig av hverandre for å lykkes, skriver VTB.

Den nye aktøren i Vrådal har også møtt kommunen. Ordfører i Kviteseid, Tarjei Gjelstad, uttrykker tilfredshet over at nettopp Vrådal ble valgt da Skarpsno ville satse i hyttemarkedet.

Tips en venn Skriv ut