Jets image 3 D interior toilet porcelain wall Jade CAB Fjellhytten straight 12 K 0322 web

Hyttetoalett med hjemmekomfort

Med Jets® får du et funksjonelt, luktfritt porselenstoalett på hytta eller i fritidsboligen.

CAB image Jade vindu fjordnorge toppbilde

Vårkampanje!

5. til 21. april får du kampanjepriser på Jets® hyttetoalett hos våre forhandlere!

Jets® vakuumtoalett fungerer som et tradisjonelt toalett, og er lett å bruke for både store og små. Enkelt å installere, lite vedlikehold, miljøvennlig og uten bruksbegrensninger.

Dette er en hygienisk toalettløsning som sikrer trivsel for hele familien på hytta. Med Jets® øker du komforten, som igjen senker terskelen for å ta med hele familien på hyttetur - året rundt.

Vårkampanje
Jets image CAB Familie ute hytta 417462575

Trygt og miljøvennlig

Jets® vakuum sanitærsystem er enkelt å montere, rørleggingen er fleksibel og du er ikke avhengig av gravitasjon for å få en smart toalettløsning.

Med kildeseparerende avløpssystem kan toalettavfallet, svartvannet, føres til en egen oppsamlingstank. Alt annet avløpsvann fra dusj, oppvask og klesvask, gråvannet, føres til ditt eget renseanlegg. Ved å bruke Jets® sanitærsystem med tett tank får du den mest miljøvennlige toalettløsningen som finnes på markedet i dag.

Les mer
Jets image CAB image cabin mountain Fjellhytte forside web

Hyttetoalett selv uten innlagt vann og strøm

Jets® vakuumtoalett er tilgjengelig også for deg som ikke har innlagt strøm eller vann på hytta.

Våre miljøvennlige system er enkle å tilpasse, og du trenger heller ikke tilgang til offentlig avløp. En toalettløsning fra Jets® kan erstatte bio- og forbrenningstoaletter.

Systemet er hygienisk, og du slipper å bekymre deg for sjenerende lukt eller insekt-plager. Med Jets® får du det akkurat slik du vil ha det på hytta – til glede for hele familien.

Les mer om våre toalettløsninger
Hyttekos
Hedda Hytter

En smartere toalettløsning

Jets® tilbyr vakuumtoalett, vakuumpumper, løsninger for håndtering av avløp fra håndvask og dusj, oppsamlingstanker samt et eget gråvannsrenseanlegg.

Systemene er enkle å montere, rørleggingen er fleksibel og du er ikke avhengig av gravitasjon for å få en smart toalettløsning. Våre produkt omfatter:

  • Toaletter
  • Vacuumarator® pumpe
  • Avfallshåndtering
  • Gråvannsrenseanlegg
  • Tilbehør
Se våre hytteprodukt
Jets image 3 D interior toilet porcelain wall Jade CAB CON Mountains Fjord Ocean Fire Grader Firegrader Getty Images WEB 4000

Skal du sende søknad til din kommune?

Vanlige spørsmål (FAQ)