Hopperne

Antall OL-gull bestemte de seg for på hytta i Lygnalia

To gull og laggull for menn og kvinner – det var målsettingen hopplandslaget satte seg på hyttetur i Lygnalia etter skisesongen. Kanskje blir nettopp denne hytta gull verdt etter OL-sesongen.

Lygnalia er en av hopplandslagets sponsorer, så det faller naturlig at hopperne bruker Lygnalias hytter til samlinger og evalueringer. Men akkurat denne hytta, der hopperne satte sine mål for de kommende store konkurranser, kan jo bli utstyrt med en egen ”plakett” – alt etter medaljefangsten.

Bra for det sosiale

- Lygnalia er et fint sted for samlingene våre. Å komme sammen på en hytte gir en god sosial ramme og er et fint sted for å drøfte interne temaer. Om her ikke er bakker som passer denne gjengen, er området rundt med blant annet rulleskiløype i alle fall fortreffelig for litt moro og adspredelse, sier Bjørn Einar Romøren som er hopplandslagets medieansvarlige.

Hyttelivet må vente

Etter å ha lagt lista for kommende sesongs prestasjoner, stilte våre gullhåp i OL  mannsterkt opp på Lygnalias stand på Hyttemessen lørdag 2. september. I denne omgang var det for å kvittere ut for Lygnalias sponsorstøtte til laget. Hyttelivet må nok vente noen år.

Lygnalia har på kort tid blitt ett av de heteste hytteområdene for folk i Oslo og Akershus. At det svært vellykket NM på ski ble avviklet på Lygna sist vinter, har gitt enda bedre gli i salget.

Selger tomter så det griner

- Siden vi startet tomtesalget for tre år siden har vi til nå solgt 102 tomter. Det er vi meget godt fornøyd med, sier daglig leder Aksel Grinaker. I alt 245 tomter er regulert for hytter i Lygnalia, men vi har store tilstøtende områder som kan gi plass til 700-800 tomter til. Disse er ennå ikke detaljregulert.

Slår an blant unge

Han har registrert at Lygnalia slår spesielt godt an hos unge familier.

- Hyttemarkedet har vel tradisjonelt ikke vært preget av den store interessen fra unge familier. Men noe skjer. Vi gleder oss over å se mange unge par som kommer med barnet på armen, ser seg rundt og bestemmer seg for å bygge her hos oss.

Grinaker tror spesielt den korte reiseavstanden fra Romerike og Oslo øst forklarer områdets raske vekst. Det er herfra hovedtyngden av tomtekjøpere kommer. Men spredningen er stor. Også folk fra Østfold har valgt Lygnalia som sitt hytteferiested.

Tips en venn Skriv ut