Informasjon for utstiller

Låvåshaugen -8 (1)

Hyttefolkets stevneplass!

Ikke noe sted møter du flere hytteinteresserte nordmenn på ett sted enn på HYTTEMESSEN. Gjennom et par tiår har hyttemessene på Exporama Senteret vært det populære møtepunktet mellom hyttebransjens allehånde eksperter og virksomheter og titusener av hytteeiere og familier med hytteplaner. Nå skal vi også møte markedet i vest!

Skjermbilde 2017-09-29 kl

Annonsebestilling

Annonsebestilling til På Hytta, utgivelse i forkant av hver messe.

 I tillegg til messerelatert stoff, vil vi formidle hyggelige reportasjer, ideer og inspirasjon til hytteboere, hytteeiere og hyttedrømmere. I tankene har vi så vel de «etablerte» hytteeierne som alle dem som leter etter tomt og hytteløsning.

 

På Hytta kommer ut i et opplag på over 200 000 eksemplarer til vår messe på Hellerudsletta, X Meetingpoint. Distribusjonen er innstikk i Aftenposten Oslo/ Akershus, Budstikka, Drammens Tidene, Glåmdalen, Hamar Arbeiderblad, Romerikes Blad og Østlandets Blad! De andre messene bruker vi også innstikkdistribusjon i Amedia og Schibsted aviser. 

izettle-kortbetaling

Utstiller? Bruk Hyttemessen avtale med iZettle

Vi har vært i kontakt med iZettle, et firma som arbeider med mobile kortbetalinger. Vi vet at deres løsning er et flott alternativ for dere som enda ikke tilbyr kortbetaling, eller som er på jakt etter en ny kortterminal.