Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hyttemessen satser på virtuell publikumsmesse

Vårdager uten hyttefest på X-meeting Point er rart og uvant både for publikum og oss som arrangerer Hyttemessen. Men til tross for pandemi og smittefrykt, blir det hyttemesse også denne våren! Vi lager den simpelthen heldigital. Denne gang vil du nemlig treffe utstillerne i virtuelle messelokaler. 

 

Som kjent ventet vi i det lengste med å utsette vårens hyttemesse. Nå ser vi fram til å kunne arrangere den i forholdsvis tradisjonelle former til høsten. Men med den store apetitten folk har på alt som handler om hytteliv nå om dagen, kan vi ikke sette alt på vent.

Den digitale hyttemessen 6.-8. mai er ikke bare en milepæl for oss i Hyttemessen. Den er en begivenhet i hyttemarkedet og et helt nytt møtested mellom publikum og messeutstillere. Som gjest på den virtuelle hyttemessen kommer du altså til å få en helt ny og unik opplevelse.

Lyst til å komme på besøk? Meld deg på her, helt gratis!

En stor forskjell er at du sitter hjemme, eller er på hytta når du velger å stikke innom Hyttemessen. Etter å ha blitt ønsket velkommen, kan du bevege deg fra stand til stand, «hilse på» de som betjener standen, søke råd og tips via chatten deres, bli med på videosamtaler, utforske produkter og tjenester og ikke minst sjekke aktuelle tilbud. Naturligvis kan du gjøre gode messekjøp der og da.

Mange ønsker å fordype seg i hytterelevante spørsmål når de kommer på hyttemessen. Det blir det rikelig anledning til også under den digitale Hyttemessen. Som gjest kan du «benke deg» i det digitale auditoriet og høre fagfolk utdype aktuelle hyttetemaer.

Samarbeidspartnerne våre er selskapene Myonvent og North Stories. De forestår den tekniske tilretteleggingen av den skjellsettende messebegivenheten.

Vi gleder oss til å se dere i messehallen!

 

Ønsker du å stille ut på messen kontakter du:

Per Levik, 915 35 653, per@hyttemessen.no 

Tore Bjørnstad, 932 21 823, tore@hyttemessen.no

Mediarelaterte henvendelser: 

Leif Magne Flemmen, 917 49 055, leif.magne.flemmen@viamedia.no 

 

Publisert | Oppdatert 30. mars 2021
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378