Komplett hytte

på 1-2-3

Komplett hytte på 1-2-3

Innovative løsninger i nyskapende formspråk – inspirert av nordnorsk natur.

Fiks ferdige hytter
Byggene leveres ferdig fra fabrikk og løftes på plass med kran når den ankommer byggeplass. Alt du må klargjøre er fundamentet.

Innredet og møblert
Hyttene leveres ferdig innredet med elektrisk anlegg og rør montert fra fabrikk. Møbler og inventar kan også leveres om ønskelig.

Se hvor og hvordan vi lager våre hytter & hus

Start video

Detaljer

Kvalitetsinteriør i vedlikeholdsvennlige materialer fra anerkjente leverandører

Våre hytter

Hytta er ofte ensbetydende med frihet, hygge og avslapning. Våre moderne hytter leveres nøkkelferdig med markedets høyeste ferdigheftsgrad og til faste priser. La deg begeistre med praktiske løsninger for enhver familie, uansett størrelse og behov.

Våre hus

La deg begeistre av våre moderne hus med smarte løsninger og tidsriktig interiør. På vår fabrikk bygger vi innflyttingsklare modulhus med mulighet for tilpasninger. En forutsigbar husleverandør med faste priser og rimelige tilvalg.

Om Helgelandshytta

Vår filosofi er at vi skal være nyskapende og skille oss ut ved å presentere spenstig arkitektur med et moderne uttrykk og høy kvalitet.

 

Vi har som målsetting å bli en ledende leverandør av modulbaserte hytter og hus.

Miljø aspektet

Komponentene utskiller ikke partikler, gasser eller stråler som kan innvirke negativt på inneklima, eller ha annen helsemessig relatert konsekvens.