Per-Aksel-Hosar-kopi

Gratis juridisk rådgivning under hele messen

Hyttefolk er som folk flest: I blant trenger de kvalifiserte advokatråd. På Hyttemessen blir det rikelig anledning til å lufte juridiske problemstillinger for advokater fra Advokatfirmaet Økland & Co og Hyttemagasinets advokatteam. 

Vinn 5 timer juridisk bistand!

Advokatfirmaet Økland & Co DA, Akershus’ største advokatfirma, vil fra sin egen stand på messen tilby gratis juridisk veiledning gjennom alle messedagene. Dersom du har et juridisk problem er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med advokatene på Hyttemessen. Du kan også helt uforpliktende registrere din sak for å være med i trekningen av 5 timers gratis juridisk bistand med en verdi på inntil kr 15 000 eks mva.

Spørsmål om festekontrakten din?

På Hyttemessen vil du blant andre møte senioradvokat Per Aksel Hosar (bildet), som har spesialfelt innen fast eiendoms rettsforhold og særlig forhold knyttet til tomtefeste, plan- og bygningsrett og kjøp og salg av nyoppførte eller brukte hytter. Vurderer du å kjøpe hytte som står på festet tomt? Har du spørsmål om mulighetene for innløsning, regulering av festeavgift, vurderer du å kjøpe hytte men er usikker på hva som kan avtales? Ta gjerne med deg festekontrakten eller kjøpekontrakten din, slik at advokatene kan gi deg et så godt råd som mulig.

Dette kan du spørre advokatene om

Advokatfirmaet Økland & Co DA finner du på stand nr 61 innerst i hall 1.

Her kan du blant annet få hjelp med spørsmål om:

  • Kjøp og salg av fritidsbolig
  • Eiendomsskatt
  • Arv- og skifte
  • Oppløsning av sameie
  • Plan- og bygningsrett
  • Tomtefeste

Hyttemagasinets advokater på plass

Hyttemagasinet, Aftenpostens blad for hytteinteresserte, har et eget advokatteam som besvarer juridiske spørsmål fra leserne. Under Hyttemessen vil advokatene Kjersti Schiøtz fra Tenden Advokatfirma (lørdag 11-14) eller Erik Bruusgaard fra samme firma (søndag kl 14-17) kunne konsulteres gratis på Hyttemagasinets stand. 

Tips en venn Skriv ut