5C7A1015

Det rare med hytten

Vi hyttefolk er sannelig en mangeartet gjeng. Noen insisterer på at hyttelivet skal være som i gamle dager - med utedo, kalde gulv og kaffe kokt på gammel vedovn. De vil ikke unnvære slitet med å trekke vannkanner og varer på slede 500 meter til hytteveggen. Andre derimot skal ikke ha det spøtt dårligere enn hjemme, helst større og mye bedre. Men alle har vi vel det til felles at vi ønsker å være i naturen og ha kort vei til sunne friluftsaktiviteter og byfjerne naturopplevelser.

Takket være at vi bor i et velstående land, har stadig flere nordmenn fått råd til å skaffe seg fritidsbolig og realisere sin del av drømmen om et slags samliv med villmarken, fjellvidden eller havlandskapet. Beslutningen om å kjøpe og valget av sted og hytteløsning er samtidig noen av familiens viktigste overveielser. Ofte er det store penger som skal til og mange hensyn å ta for at familiemedlemmene alle skal føle seg hjemme her. Ja, mange erfarer at hytten til og med blir viktigere og ”mer hellig” enn selv boligen i byen. På pussig vis veves et kompleks av sterke og nær sagt evigvarende følelser til hytten.

Kanskje er du en av dem som nå skal realisere denne norske ”urdrømmen”. Da kan du vanskelig finne et bedre utgangspunkt for ditt orienteringsløp enn på HYTTEMESSEN. På vårt store utstillingsområde i Grieghallen finner du 8.-10. mars ikke mindre enn hundre utstillere, fagfolk som kan gi råd, tips, anbefalinger og tilbud på det aller meste – fra den lyngbevokste råtomten i fjellsiden til bløte puter for sofakroken.

Eller kanskje er du en av de hundretusener som allerede har funnet ditt og familiens fristed. Da skal det ikke forbause oss om du er på utkikk etter noe som kan forbedre eller forsterke hytteopplevelsen. Vel heter det at vi nordmenn elsker og trakter etter det enkle hyttelivet. Men når det kommer til stykket jakter vi gjerne på nye og smarte løsninger som kan gjøre hyttelivet et lite hakk mer komfortabelt, selv om vi strengt tatt vil ha det enkelt. Det har våre utstillere skjønt.

Uansett utgangspunkt tør vi påstå at det er umulig å forlate utstillingene på HYTTEMESSEN uten et fyldig knippe med idéer og impulser. Er du i beslutningsmodus kommer du nok til å gjøre en bra handel også! Gode tilbud er nemlig aldri mangelvare på HYTTEMESSEN.

Velkommen til Grieghallen!

Messeteamet

Tore Bjørnstad, Per Levik, Erlend Løvold og Leif Magne Flemmen

 

Tips en venn Skriv ut