top of page

FLOTTE KART

Dekorative kart for alle

Ekte Kart AS designer og produserer unike kart over områder i Norge. Kartene lages i en fantastisk relieff/3D utgave og gir et nøyaktig inntrykk av fjell og formasjoner i naturen. 

 

Kartene kommer i størrelse 75 cm x 105 cm og selges ferdig innrammet (solid ramme i heltre eik, produsert i Norge), klare til å henges opp på hytteveggen, på kontoret eller hjemme.

Vi har nå laget kart over Hemsedal, Jotunheimen, Kvitfjell og Skeikampen, Oslomarka, Hafjell og Sjusjøen, Geilo, Norefjell  (med Tempelseter, Høgevarde og Haglebu), Trollheimen, Sunnmørsalpene, Gaustatoppen og Trysilfjellet.

Flere kart er på vei! 

2019-12-20%2017.40_edited.jpg

HEMSEDAL

Hemsedal; fra Bjøbergnuten til Skogshorn, i dette kartet kan man drømme seg bort til diverse toppturer

KVITFJELL OG SKEIKAMPEN

Langrennsentusiast eller bakkekjører - med dette kartet får du god oversikt

JOTUNHEIMEN

Jotunheimen; fra Jostedalsbreen til Ottadalen, her er Eidsbugarden og Besseggen med. En av Norges flotteste nasjonalparker.

IMG_4629.JPG

FLOTTE KART TIL HYTTA, KONTORET ELLER HJEMME

Unike relieff-kart over områder i Norge

Ekte Kart AS lager en serie av relieff-kart over områder i Norge. Kartene leveres ferdig innrammet og du kan henge dem rett på hytteveggen, kontoret eller hjemme. Tidløst og flott design - bedre enn et bilde!


Ta en titt på hva vi tilbyr. Hvis du ikke finner området ditt, fortvil ikke, vi vil produserer nye områder fortløpende.

Kontakt oss idag!

OM EKTE KART AS

Ekte Karts AS ble til da topptur entusiast Janicke Fürst ønsket å kjøpe seg et relieff-kart over Lofoten i sin tid. Det fantes ikke et tilsvarende "kunstverk" over fjellområder i Norge - som i Sveits. Der hadde hun alltid hatt et på veggen i leiligheten sin i Sveits. Derfra kom ideen om å lage kart over Norge i relieff-format.

IMG_7124%202_edited.jpg

KONTAKT OSS

+ 47 9365 3338

  • facebook
  • instagram

Thanks for submitting!

MediumSquareLogo.jpg
bottom of page