Hytteliten Hyttemessen

Auksjonerer bort en hel hytte - budgivning lørdag.

Kjøring med hundespann og hytteauksjon er et par av attraksjonene under Hyttemessen i Sandefjord i helgen. 

Familieattraksjonen Langedrag, naturparken i Buskerud, har blant annet med seg et kobbel hunder til Runarhallen. Drammens Hus og hytter auksjonerer bort en hel hytte – en utgave av «Hytteliten».

Har en god følelse

Messen åpnet ved lunsjtider i går, og mange tok turen til Runarhallen hvor nærmere hundre utstillere står parat til å gi råd og veiledning gjennom helgen.

- Jeg innrømmer at vi er spente på oppslutningen, innrømmer Tore Bjørnstad. Det er et stort sprang fra gigamessen på Hellerudsletta på vårparten og til en regional messe i Sandefjord. Etter første dag har vi en god følelse. Men det er lørdag og søndag som naturlig nok er de store publikumsdagene

Råtomt eller bordpynt?

Arrangørene er fornøyd med å kunne tilby en ganske komplett messe. Her kan alt kjøpes – fra en råtomt et sted i fjellene til de siste interiørdetaljene.

- Utstillingen var fort fulltegnet. Særlig hyggelig er det at så mange lokale firmaer, som normalt ikke deltar på de store messene, meldte seg på her, sier Per Levik. For hytteinteresserte er en hyttemesse et unikt sted for å hente impulser, enten man er hytteeier eller ønsker å bli en, mener han.

Rundt omkring i hallen hagler det med messetilbud. Det er som det skal være på en messe. Den som har et prosjekt på gang kan med andre ord gjøre en god handel disse dagene, mener messearrangørene.

Tips en venn Skriv ut