IMG_2312

Åpningsdagen i 2019: God start for HYTTEMESSEN I Bergen

- Dette ble en riktig så hyggelig dag, melder messesjefene Per Levik og Tore Bjørnstad etter åpningen av HYTTEMESSEN i Grieghallen i går. Godt over 900 besøkende var innom dørene i hallen. 

- Utstillerne opplever alltid messene forskjellig. Noen er jo her med produkter som selges så å si over disk, andre er her for å gjøre publikum kjent med prosjektene deres, skaffe seg navn og kontakter. Effekten av å være på messen kommer kanskje først måneder etterpå. Men det er jo veldig hyggelig å få melding om at en tomteselger har solgt flere tomter i feltet sitt allerede på første messedag, sier Per Levik. Han arrangerer messen sammen med kollegaene Tore Bjørnstad og Erlend Løvold.

Bjørnstad synes det er oppmuntrende når en publikumer kommer til informasjonsdisken og forteller at messebesøket hadde spart henne for seks tusen kroner, takket være messetilbudet. De er det mange av på messer som denne.

Messeteamet
Erlend Løvold, Per Levik og Tore Bjørnstad arrangerer Hyttemessen i Bergen denne helgen.

Appellerer til alle hyttefolk

- Messehallen har også fungert utmerket, sier Bjørnstad. Grieghallen er et flott sted for et arrangement som dette, sier han. De begynner snart forberedelsene til neste års messe i Bergen.

- Ingen tvil, dette frister til gjentakelse, sier de. 

En messe som denne har bred appel, mener Levik.

- Noe av det fascinerende med messene våre er at de appellerer til hele spekteret av hyttefolk – unge og gamle, hytteeiere og hyttedrømmere, de som ser etter tomt og de som bare kikker etter et par fine puter til hyttesofaen. Her selges råtomter og ferdighytter så vel som kaffikjeler og nips.

Grieghallen[1]
Denne weekenden fylles Grieghallen med hytteliv.

Viktigst av alt - det personlige møtet

Kompanjong Tore Bjørnstad understreker hvor viktig den personlige kontakten med fagfolk er når det er snakk om hytte.

- På hyttemessen får du på fem minutter kompetente svar på femti spørsmål. Vel kan man Google seg til svar på mye, men til syvende og sist havner de fleste hos en fagperson for å forsikre seg om at de er på rett vei. Gå heller rett på sak – til ekspertene vi har med oss i Grieghallen, anbefaler hyttemessearrangør Bjørnstad.