Kvande

Kvande og Nordvik: - Vestlandet blir et viktig marked framover

Kvande og Nordvik Møbel er en av de langveisfarende bedriftene på Hyttemessen i Bergen. Vestlandet blir et viktig marked framover, sier Otto I. Kvande.

Kvande
Kvande og Nordvik har dekorert standen sin på Hyttemessen i Bergen med et 17 meter langt bildebanner av flott nordmørsnatur. Dette er bedriftens første framstøt i vestlandsmarkedet, forteller Otto I. Kvande.

Nordmørsbedriften har gjennom en årrekke deltatt på Hyttemessen på Hellerudsletta utenfor Oslo. Da messeselskapet valgte å satse også i Bergen, ble nordmøringene med på ferden.

- De aller fleste produktene våre går til hyttemarkedet. Vi leverer over så å si hele landet, men står rimeligvis sterkere i noen områder enn andre. På Vestlandet har vi mer å hente og håper messen bidrar til dette, sier Kvande.

Økt markesføring

Bedriften har de siste par årene intensivert markedsføringen og erfarer at messer er en god kanal for å nå fram til publikum.

- Den økte innsatsen på markedsføringssiden ga oss i fjor en hyggelig omsetningsøkning, forteller Kvande.

Etter messen står Nordens største hyttemesse på Hellerudsletta for døra.

- Det er en stor og bra messe for oss, sier Kvande.

Moderne og rette linjer

Kvande og Nordvik som i fjor feiret  sitt 50-årsjubileum, har tretten ansatte. Konkurransen i bransjen er hard, men Kvande er fornøyd med at firmaet har posisjonert seg greit.

- Vi tilpasser produktene våre i tråd med strømningene vi ser i markedet. De siste årene har vi for eksempel sett at det er riktig å dreie stilen over mot mer moderne og rette linjer. Det har vist seg å være riktig, men vi leverer fortsatt mye i den tradisjonelle bonderomantiske stilen, sier Kvande.

Tips en venn Skriv ut