Raudalen

Politiker-ros til utviklerne i Raudalen og på Beitostølen

Raudalen Resort i Raudalen har hatt besøk av fylkesvaraordfører Ivar Odnes. Han var full av lovord om det han fikk se. 

Foto: DestinasjonsKirurgene

I Raudalen er det nå tjue hytter som enten er ferdige eller under utbygging. Samlet representerer prosjektene en verdi på 50 millioner kroner.

– Det er gledelig å se byggeaktiviteten og verdiskapingen som blant annet utbyggingen i Raudalen bidrar med. Oppland er Norges store fritidsturisme-fylke. I løpet av året blir hytte nummer 50.000 bygget i Oppland. Dette betyr viktig sysselsetting og positiv utvikling, særlig for våre fjellregioner, sier Odnes.

Framtidsrettet næring

Øystre Slidre med Beitostølen er Norges 9. største reiselivskommune.

- Beitostølens suksess som helårsdestinasjon forteller om ei næring som jobber offensivt og framtidsrettet. Så synes jeg det er fint å konstatere at destinasjonen har et godt samarbeid både med fylkeskommunen og Innovasjon Norge Innlandet, sier fylkesvaraordføreren.

Fornøyde utbyggere

Utbyggerne i Raudalen er storveies fornøyd med utviklingen i det forholdsvis nye hytteområdet, som ligger noen minutter fra Beitostølen men i Vang kommune.

– For oss er den langsiktige verdiskapningen viktigst, for tenk hva hver ny hytteeier legger igjen av penger på Beitostølen og i Valdres i løpet av ett år! Det er betydelige summer. Dette er verdiskapning i stor skala både for næringa på Beitostølen, på Fagernes og på Leira, sier grunneier Atle Hovi, som utvikler området sammen med Tinde Hytter og DestinasjonsKirurgene. 

Tips en venn Skriv ut