Cinderella 006

Storsalg av nye hyttetoaletter på Hyttemessen

Det slår aldri feil: Hyttetoaletter selger som hakka møkk på Hyttemessen. – Salget på Høstmessen i fjor var overraskende bra. Salget på messens første dag i går var langt over forventningene, sier salgssjef Arne Kandola i Cinderella.

Den norske produsenten av toalettløsninger er et fast innslag på hyttemessene, og det med god grunn. Titusenvis av hytter er fortsatt basert på enkle doløsninger. Men kravene til komfort øker, særlig på dette området.

Cinderella 005
På Cinderellas nye modell Comfort er ventilasjonen forbedret.

16-17 totaletter på åpningsdagen

- Vi solgte 16-17 toalettløsninger bare i løpet av denne fredagen, sier den strålende fornøyde salgssjefen. Han hørte fra enkelte andre utstillere at de hadde ønsket seg mer folk. Men, sier han, det trenger ikke være mye folk, bare det er de rette som kommer – de som er i handlemodus.

Cinderella Classic er vinneren

- Cinderella Classic er fortsatt en vinner i denne sammenhengen. De fleste kjøper denne, enten for 230 volt eller gassløsningen vi har for de enklere hyttene uten innlagt strøm. I fjor kom vi med en forbedret utgave av Classic kalt Comfort. Her er det bygget inn en annen løsning for ventilasjon. Noen ser fordelene i dette, men de fleste mener seg godt nok tjent med Classic, sier Kandola.