IMG_1473

Ski-NM ga boost i interessen for hyttetomter i Lygna

Tomteselgerne i Lygna gnir seg i hendene. Ski-NM har gitt en boost i interessen for hyttetomter.

– Et fantastisk arrangement som har satt Hadeland og Lygna ordentlig på kartet, fastslår Aksel Grinaker i Lygnalia Grunneierlag i samtale med Oppland Arbeiderblad. Også hyttekartet. TV-bildene viste et fantastisk vinterlandskap, og det var vel den beste reklamen Lygna kunne få på et tidspunkt da folk i flatlandet sukker og savner litt ordentlig vinter og skiføre.

Stor salgssuksess

Lygna har hatt stor suksess i hyttemarkedet de siste tre årene og har solgt nærmere 150 tomter. Under NM stilte tomtetilbyderne opp sammen med fem hytteprodusenter og opplevde stor interesse fra potensielle hyttekjøpere.

Har adresser å følge opp

ngen kontrakter ble undertegnet der da. Men Lars Olav Jensen, styreleder i Brandbu og Tingelstad Almenning, sier til OA at det erfaringsmessig først er etter et slikt arrangement som NM at effekten kommer.

– Vi har e-poster til oppfølging, forteller han.

IMG_1473
Lygna sponset hopplandslaget som ledd i merkevarebyggingen. Under hyttemessen stilte våre hoppess opp på Lygna-standen som takk for supporten.

Sponser hopplandslaget

Lygna Hyttegrender er en fellesbetegnelse for hytteområder som eies av Brandbu og Tingelstad Almenning og Lygnalia Grunneierlag. De har arbeidet systematisk med merkevarebygging og i den forbindelse sponset blant andre hopplandslaget. Våre hoppstjerner kvitterte med å stille opp på Lygnas stand på Hyttemessen i fjor vår.

Rikelig med tomter

Lygnalia Grunneierlag, som består av 14 grunneiere, selger tomter. De samarbeider med ti forskjellige hytteprodusenter. På hyttefelt A ligger 245 tomter, der 134 til nå er utbygd med veg, vann og kloakk. 82 er solgt, skriver OA.