Bjørneparken 3

Siste messedag: Dyreliv og familieliv på Hyttemessen hele søndagen

- Hytteliv er familieliv. Da må også en hyttemesse være for alle familiemedlemmer, sier Tore Bjørnstad i Hyttemessen. På Hyttemessen på Hellerudsletta denne helgen sørger Bjørneparken på Flå for liv og moro også for hyttefamiliens små.

- De som ennå ikke har besøkt Bjørneparken i Hallingdal får en unik anledning til å bli kjente med flere av dyrene på Hyttemessen. For mange andre besøkende tror vi det blir et hyggelig gjensyn, sier Bjørnstad.

Den glade gjengen fra Flå har tatt med seg et stort utvalg med leker og gjenstander, samt et lite og eksklusivt følge med koselige smådyr.

Bjørneparken 2
Denne livlige gjengen tar i mot barna i Bjørneparkens avdeling på Hyttemessen. Fra venstre Einar Djukastein, Jannicke Morken og Heidi Thorsdalen Hartz .

Selma grynter fornøyd

Den ti uker gamle ullgrisen Selma er på Hyttemessen for første gang. Her er dessuten hane, høner, kyllinger, de to kaninene Nusse og Kose og rundt på messen lusker bamsefar sjøl med premier til familiens små. De som ønsker og tør får også lov til å holde og kose med dyra.

Bjørneparken 2
Martha Kristin Gaptjern hjelper barna med å lage buttons på messen.

Tryllekunstner

Men her er flere aktiviteter. Barna kan blant annet lage sine egne buttons og får anledning til å spikke smørkniver.  Dessuten har Bjørneparken med seg den kjente tryllekunstneren Daniel Larsen som opptrer gjennom helgen.