Hyttemessen 2015

Sigdal/Eggedal: Storsatser på Hyttemessen til våren

Reiselivet i Sigdal og Eggedal gikk i fjor sammen om en kraftig satsing på Hyttemessen på Hellerudsletta. I år har de bestemt seg for å gjenta suksessen, skriver Bygdeposten.

Får 200.000 i støtte

- Vi ser det at hvis folk skal huske Sigdal/Eggedal som destinasjon, må vi markedsføre oss der flere år på rad, sier Guro Storebraaten til Bygdeposten. Hun er daglig leder ved Sigdal og Eggedal Turistservice. Turlaget, utmarkslaget og turistservicen har søkt og fått innvilget et tilskudd på 200.000 kroner fra Utviklingsfondet Trillemarka til profilering på Hyttemessen til våren.

Skryt etter fjorårets messe

Storebraaten forteller at de fikk mye skryt etter samarbeidet om fjorårets messe. Nå hører hun at flere destinasjoner vil ”kopiere” Sigdal/Eggedal-suksessen. Derfor gjelder det å få med flest mulig lokale aktører på Hyttemessen til våren.

 - Vi hadde et positivt møte med god deltakelse før jul, men håper selvfølgelig at det i år er enda flere som ser at det er viktig å stå sammen og vil være med, sier hun til Bygdeposten. Alle interesserte i det lokale næringslivet er invitert til møte om prosjektet i kveld 12. januar.