Modell - Aurora - Saltdalshytta

Saltdalshytta og Frost Utvikling i samarbeid på Sanderstølen

Saltdalshytta og Frost Utvikling innleder nå et strategisk samarbeid om å utvikle og selge hytter på Sanderstølen - det kjente hytteområdet i Valdres. Hytteområdet på ca 450 dekar ligger på Golsfjellet og er godkjent for oppføring av ca 200 hytter. 

Har satt opp 75 hytter

For fire år siden kjøpte Frost Utvikling det tidligere Høyfjells- og konferansehotellet på Sanderstølen og solgte deretter ut ”rom-for-rom” på rekordtid. Med kjøpet fulgte en eiendom på ca 700 dekar, med både hyttetomter og utmark. Til nå har selskapet Sanderstølen Utvikling AS (eiet av Frost Utvikling AS) stått for salg og oppføring av 75 hytter.

Nøkkelen til den raske hytteveksten har i følge Svein Riste i Sanderstølen Utvikling vært å kjøre enkle og arealeffektive hyttemodeller i prisleiet 1.5 – 2.5 mill. Det nye hyttefeltet på ca 450 dekar, er godkjent for ca 200 hytter. Salget og byggingen er allerede godt i gang. 

Modell- Nystol _ Sanderstolen Hytter
Modell Nystøl er en av hyttevariantene som har vært tilbudt på Sanderstølen. Med Saltdalshyttas modellprogram blir repertoaret vesentlig utvidet.

Vil ha bredere utvalg

- På Sanderstølen har vi så langt holdt oss til tre egenutviklede modeller på henholdsvis 61, 83 og 92 kvadratmeter med et relativt likt design, men ser nå at markedet etterspør et litt bredere utvalg. Ved å inngå et samarbeid med en stor og profesjonell aktør som Saltdalshytta så vil vi kunne tilby våre kjøpere et fantastisk utvalg av kvalitetshytter til gode priser. Med dette samarbeidet kan vi nå ut til et bredere spekter i markedet”, sier Riste. 

Saltdalshytta er en av landets største hytteleverandører og ble nylig kjøpt opp av Mestergruppen. Mestergruppens største eier er Ferd, et investeringsselskap, eid av Johan H. Andresen og hans familie.

Roger Tangen, salgsleder i Saltdalshytta Øst AS, forteller at selskapet har store vekstambisjoner.

- Samarbeidet med Frost Utvikling på Sanderstølen er en veldig fin måte for oss å etablere oss i Valdres. Vi vil samarbeide med Frost Utviklings salgsapparat og vår selger Per Erik Olsen vil bistå kundene underveis i salgsprosessen, sier Tangen.

 

Tips en venn Skriv ut