Aurora Premium 1[1]
Aurora Premium 1
Aorora Premium 3
Aurora Premium 4
Aurora Premium 2

Saltdalshytta lanserer ny og eksklusiv hytteserie

Endelig slipper Saltdalshytta bilder av sin helt nye hytteserie – Aurora Premium. Målgruppen er åpenbart de som ønsker større og mer eksklusive hytter.

Saltdalshytta har bygd seg opp til å bli en av landets største hytteprodusenter med å tilby populære fritidsboliger i ”folkehytte-markedet” – prisgunstige og arealeffektive mellomstore hytter.

- Det selges stadig flere tomter i det ”eksklusive” segmentet, og da må vi ha et produkt som passer inn også her, sier markedssjef Trond-Arve Nikolaisen. Han beskriver den nye serien som et knippe kompromissløse modeller, som tar det populære Aurora-konseptet enda et steg videre.

- Kjennetegnet på de nye premium-modellene er lys, luft og nærheten til omgivelsene. Hyttene er romslige og leveres helt opp mot 150 m2. Oppholdsrommene er ekstra store, med skråtak som skaper en spektakulær romfølelse, sier Nikolaisen.

En innholdsrik hems med soverom, gjerne også loftsstue hører med.

- I dette segmentet er det også en selvfølge med store bad, sauna og separat smørebod/sportsbod, forklarer markedssjefen.

Hyttene er beregnet for helårsbruk og er utformet for å passe inn både ved sjøen og på fjellet. Tilpasning til tomt og omgivelser ser Saltdalshytta for seg kan skje blant annet gjennom valg av farger, taktekking og steinforblending.

- Markedet for hyttebygging har vært meget sterkt de siste årene, og vi i Saltdalshytta har hatt stort fokus på mellomstore hytter, gjerne i fortetningsfelt for å komme prisgunstig ut. Vi kommer ikke til å slutte med dette, men ser at etterspørselen på større bygg øker, sier markedssjef Trond-Arve Nikolaisen.