IMG_0634

Publikumsrekord for høstens hyttemesse

Da dørene til Hyttemessen ble stengt søndag ettermiddag, hadde nesten 6000 vært på besøk siden åpningen ved lunsjtider fredag. – Vi er rett ut sagt kjempefornøyd, sier Tore Bjørnstad i Hyttemessen AS. Høstmessen er tradisjonelt mindre en vårmessen både hva utstillere og publikum angår.

IMG_0634
En stor nyhet på årets hyttemesse var Boligpartners åpning av sin nye visningshytte på Norsk Hyttesenter. Adm. dir Gunnar Wedvik klippet snoren. Hyttesjef Rune Bergsodden tv og arkitektursjef Idar Sambu th.

Tradisjonelt har høsten i stor grad vært tomteutviklernes og –selgernes sesong, hvilket høstmessen også gjenspeiler. Men de ledende hytteprodusentene er uansett og alltid på plass når det er hyttemesse, likeså tjenesteytere av forskjellig slag og leverandører av hytteprodukter.

Lovende start - sterk avslutning

- Vi fikk allerede på åpningsdagen fredag en mistanke om at dette kunne bli en «rekordmesse» til et høstarrangement å være, sier Bjørnstad. Med relativt høyt besøk alle de tre dagene og med 1700 på avslutningsdagen, overgikk denne messen alle våre tidligere høstmesser.

- Flere utstillere neste år?

- Noen besøkende har ytret at de hadde ventet å finne flere utstillere?

- Vi var i utgangspunktet godt fornøyd med antall utstillere, men skulle gjerne sett at det var enda flere av dem på høstmessen. Kanskje skjer det noe neste høst? Med det høye besøkstallet vi hadde disse dagene, kan det være at de som valgte å stå over, neste år finner det fornuftig å satse på begge messene, ikke bare vårens. Hittil er det jo vårmessen «alle» i hytte-Norge vil være med på og som samler det største publikumet, sier Bjørnstad.

Mange har booket for vårmessen

Typisk nok har derfor flere utstillere allerede booket plass til vårmessen på Exprama Senteret.