Informasjon for publikum

Snekker Andersens snekkerverksted 2 - FOTO Rakelberg

Familieunderholdning på Hyttemessen 5.-8.april

Ingen grunn til at barna ikke skal være med på Hyttemessen. Vi byr på mye og variert underholdning for familiens minste.

Hyttemessen 2015

Åpningstider 5.-8. april 2018, priser og kart

HYTTEMESSEN er Nordens største messe for hytter og fritidsboliger. Den arrangeres alltid helgen etter påske - på X Meeting Point, Hellerudsletta i Skjetten. Avkjøring fra E6 i Hvam-krysset. Se kart under.

Lesestund i Prøysenstua - FOTO Rakelberg

Prøysenhuset med barnetime for de minste

Hytteliv er for de fleste av oss en familiegreie. Det samme er Hyttemessen. Er familien ute for å smake på hytte- og friluftsliv, ja, så bør også unge messegjester finne noe å glede seg til. I Prøysenhusets avdeling kommer de til å storkose seg.

iStock-665119962

Snekkerverksted for barna, erfaren snekker passer på.

Publikum på Hyttemessen kommer i alle varianter: Noen har krystallklare planer for hvilke leverandører eller produsenter som skal besøkes.  Andre synes det er trivelig å ta det etter innfallsmetoden; kanskje får de ideer der og da. Og så er det familiene som tar med seg barna på messe: Den skal tidlig krøkes som god hytteeier skal bli.

Hundekjøring

Hundekjøring, kos med dyr og barneparkering

Langedrag, den kjente naturparken i Buskerud, er med også på denne Hyttemessen. Med på turen er mange dyr, blant andre noen av gårdens flotte hunder, som vil gi små og store messegjester hyggelige opplevelser både inne og ute.

Farmenleker_melkespann

Farmen-leker for hele familien

Hyttemessen er stedet hvor du kan utfordre barna eller ektefellen til «Farmen-duell»! Saltdalshytta - kjent som Farmen-sponsor - inviterer nemlig til hyggelig kappestrid mellom familiemedlemmer og venner i messehallen.

Melkespannholding, hesteskokasting og balansegang er konkurransegrenene. Aktivitetene foregår alle messedager - fra åpningen til messen stenger.