Hyttetomter i vakre og varierte Valdres

Velkommen til Ølnesseter Hyttegrend

Solrikt og rolig område
Kun 2 timer fra Oslo
Panoramautsikt
Fantastiske tur- og aktivitetsmuligheter

Finn din drømmetomt i dag!

Ølnesseter Hyttegrend ligger sør i Valdres, kun 2 timer og 15 minutter fra Oslo. Dette er et veletablert hytteområde med høystandard selveiertomter. Hyttetomtene er romslige (0,9 til 1,6 mål), ligger i et åpent og fritt terreng mot syd / sydøst, og kjennetegnes av en 300-graders panoramautsikt.

Se video fra området, da vårt siste tomtefelt ble lansert: "Ølnesseter - video"

Alle tomtepriser inkluderer vei, vann, avløp og strøm fremført til tomtegrensa.

Området ligger opp til 1 000 moh., er svært snøsikkert, og er tilknyttet et velpreparert skiløypenett som strekker seg gjennom både Valdres og Hallingdal. I sommerhalvåret er det idylliske fjellområdet rundt Ølnesseter tørt og fint, og ideelt for turvandring og stisykling. At området er tørt, gjør det også nesten fritt for mygg.

Les mer
Flotte turmuligheter fra hyttedøra, nærhet til alpinsenter, kulturtilbud året igjennom
Mer om nærområdet
«Det er mange ting som er bra med Ølnesseter. Noe av det beste er den korte reiseavstanden, og stillheten og roen man finner her»
Anne Brit og Per Tandberg, hytteeiere
«Vi blir så glade hver gang vi kommer på hytta på Ølnesseter, hvor vi kan oppleve godt naboskap og vakker natur hele året rundt»
Johnny Frivoll, hytteier
«Ølnesseter har et suverent fjellterreng for fritidsaktiviteter hele året. Løypenettet er godt utbygd og sesongen for langrenn er lang»
Didrik Lund, hytteeier
Visningshytte på Ølnesseter

Prøvebo området gratis en helg

Det er vanskelig å forklare følelsen man får av å være på Ølnesseter. Den majestetiske utsikten, frisk fjelluft, ro og stillhet, klar stjernehimmel og følelsen av at man rett og slett blir satt på lading.

Er du nysgjerrig? Ta med deg familien og prøvebo en helg på Ølnesseter! Tindehytter har oppført en flott og romslig visningshytte i vårt felt 4 “Berghalla”. Her kan dere kose dere og virkelig få Ølnesseterfølelsen under huden.

Les mer
crossmenu