RMW

Nasjonalparkhotellet: Nye hytter og hotell-leiligheter på Skinnarbu

Tradisjonsrike Skinnarbu Nasjonalparkhotell i Telemark er på offensiven på nyåret. Hotellet satser såvel på bygging av nye hytter som å omgjøre deler av hotellet til leiligheter. Den første leiligheten kan være innflyttingsklar til påske.

Foto fra Skinnarbu Nasjonalparkhotells FB-side.

Rett nedenfor hotellet foreligger det planer om flere hytter med utsikt blant annet mot Møsvatn. Salget starter nå i vår. I hotellet konverteres noen av rommene til leiligheter.

Skinnarbu 2
Slik ser de ut - de nye hyttene som kommer for salg ved Skinnarbu. Foto fra Skinnarbus FB-side.

Første klar til påske

 – Vi har ikke noe salgsprospekt eller prisantydning klar ennå. Dette er en veldig foreløpig melding til våre følgere på Facebook om at vi jobber med dette, sier hotelleieren, Erlend Follegg til avisa Varden. 

Noe for eldre hytteeiere?

Noe stort antall leiligheter blir det ikke snakk om. Hotellet er opptatt av å beholde sin identitet som  høyfjellshotell. I høyden er det snakk om ti leiligheter, som allerede er utseksjonert fra hotellet. Hotellet har 101 rom.

Follegg har tro på at leiligheter som disse vil passe blant andre til eldre hyttefolk, som ikke lenger ønsker å bruke tid og krefter på vedlikehold. Her kan ”hyttefolket” fortsatt ha sitt eget sted med blant annet kjøkken, men ha tilgang til hotellets faciliteter når de måtte ønske dette.