IMG_0495

Mjøsli: Kortreiste hytteturer slår an hos Oslo-folk og romerikinger

Kort reisetid til hytta er førsteprioritet for svært mange med hytteplaner. For ikke rent få hyttebyggere med hjemstedsadresse i den sentrale østlandsregionen har valget derfor falt på Mjøsli – ikke langt fra Minnesund.

IMG_0495
- Praktisk å ha hytta så nært at man i perioder kan bo der, sier Kirsten og Per Gjertsen som har 45 minutter reisetid til hytta.

– Salget går akkurat slik vi ønsker. Av 82 tomter er det per i dag solgt 51 tomter totalt. 27 hytter er oppført og i bruk. Bare i vinter er det i ferd med å føres opp elleve nye hytter, forteller Karen Gjermundrød i Mjøsli AS til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Nytt felt åpnet

– Nylig åpnet vi et nytt felt for salg – Øvre Fallhøgda. Dette oppfatter mange som de fineste tomtene, uttaler hun til avisa.

For å få nyte panoramautsikten over Mjøsa, er reisetida bare rundt en time. Ja, hytteområdet er i det hele tatt så storbynært at folk glatt kan bruke el-bilen sin for å komme opp.

Til og fra fotballkampene

Gjermundrød bekrefter at noen faktisk har dette som et kriterium når de skal velge sted for å bygge hytte. Her er det heller ingen ting i veien for at barna kan kjøres på fotballtrening eller kamper og tas med tilbake til hytta etterpå.