Messe oversikt

Hyttemessen åpnet - begivenhetsrike dager i vente

Rekordmange utstillere er på plass på Hyttemessen, som åpnet i dag. 

- Dette blir begivenhetsrike dager, sier Per Levik som arrangerer messen sammen med Tore Bjørnstad. Flere hytteprodusenter lanserer nye hyttemodeller.  Som vanlig slipper mange sine produktnyheter nettopp her.

Helt nye hyttemodeller vises

Hedda Hytter avduker sin Hedvig fredag.  Rindalshytters nye ”Gapahuk” – utviklet i samarbeid med Snøhetta – presenteres i sin fulle bredde her på messen. For Saltdalshytta er Hyttemessen stedet hvor de for første gang forteller det stor publikumet om sin nye eksklusive hytteserie.

Sunwind solcelle
- Vi har mye nytt å vise på solenergifronten på Hyttemessen, sier Sunwinds Odd Huse.

Produktnyheter

På produktsiden  er her også mye nytt. Privat elproduksjon er i skuddet som aldri før. Folk anlegger store solkraftstasjoner både hjemme og på hytta,. Produktutviklingen kommer godt til syne på Hyttemessen.

- Den som ønsker å bli selvforsynt med strøm på hytta, finner løsningene her, mener Tore Bjørnstad. Men han er rask med å legge til at Hyttemessen slett ikke er noen teknologimesse.

- Her vises alle sider ved hyttelivet – hyttetomter, destinasjoner, kjøkkenløsninger, møbler til inne og utebruk , interiørelementer – ja, alt som skal til for å lage det gode hyttelivet, sier Bjørnstad.